Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 12 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Déze items uit de drogisterij laten de Saltburn-cast zo zweterig lijken

Je hoort de naam ‘Saltburn‘ overal: de film met Barry Keoghan en Jabob Elordi in de hoofdrol laat een enorme indruk achter bij kijkers. We zullen niks spoilen, je moet er zelf maar achter komen waarom mensen deze film zo interessant of zelfs shocking vinden. In de film ziet iedereen er zo ‘echt’ uit: zweterige gezichten, rode wangetjes, lijkt helemaal geen make-up aan te pas te komen.

Déze producten worden daarvoor gebruikt.

Déze items uit de drogisterij laten de Saltburn-cast zo zweterig lijken

De met een Oscar bekroonde filmmaker Emerald Fennell  levert een prachtig ondeugend verhaal over privileges en verlangens. Terwijl student Oliver Quick  worstelt om zijn plek te vinden aan de Universiteit van Oxford, wordt hij meegezogen in de wereld van de charmante en aristocratische Felix Catton. Felix nodigt hem uit voor een onvergetelijke zomer op Saltburn, het uitgestrekte landgoed van zijn excentrieke familie.

Er gebeurt een hoop in de film en de karakters gaan door een hoop (zelfveroorzaakte) ellende heen. Hoe krijgen de hoofdrolspelers zo’n zweterige look? Fun fact: ‘t is geen echt zweet.

Dat komt door de Evian Brumisateur facial spray de Dr. Paw Paw Multipurpose soothing balm.

Die waterspray zorgt ervoor dat het lijkt alsof je zweet, plakt, net onder de douche vandaan komt.. heel handig dus. Of mocht je ‘m in de zomer zelf willen gebruiken: heel handig om je gezicht te hydrateren.

Echt waar: Vrouwen zijn gelukkiger met een minder knappe vent