Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 3 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze partyboat brengt jou tijdens ADE naar je volgende feestje terwijl je je telefoon op kunt laden

Partypeople.. listen up! Ben jij van plan om naar Amsterdam Dance Event te gaan? Dan herken je het volgende vast wel: je bent op zoek naar je vrienden, maar je smartphone is uitgevallen en dus lijkt het een onmogelijke missie. Of je favoriete artiest geeft eengeweldige show, maar je batterij is bijna leeg en dus kun je er niks van filmen. Dan hebben we goed nieuws, want de VARTA partyboat is dan jouw reddende engel. Deze boot brengt jou naar het volgende feest, terwijl jij snel je telefoon op kunt laden.

VARTA Partyboat

Tijdens het meerdaagse muziekevenement stap je op 22 oktober op de duurzame en 100% elektrische boot van de batterijfabrikant. Het motto? Zonder energie, geen verbinding. Terwijl jij het feest op het water voortzet en geniet van sets van verschillende getalenteerde dj’s, vaart de VARTA boot je over de Amsterdamse grachten en het IJ van feest naar feest én maken jij en je telefoon je op voor de volgende club. Let’s partaaaaaaayyy!

When, how, where?

De boot vaart zaterdag 22 oktober van 13.30 uur tot 23.30 en start vanaf Sea Palace Amsterdam (Oosterdokskade 8 naast het Centraal Station) en komt daar elk uur weer terug om nieuwe groep party people op te pikken en mee te laten varen. Wij geven je later nog een lijstje met de beste feestjes die jij écht niet kunt missen!

Scoor tickets via deze site.

Lekker snacken na ADE? De McPlant is terug bij de McDonald’s and it’s there to stay! Zo eet je ook nog makkelijk vegan na het stappen.

Trendalert: de haarband maakt deze herfst een grote comeback