Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 11 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Oeps: deze 3 sterrenbeelden zijn geneigd toch weer terug te gaan naar hun ex

Hoe zou je het vinden als je weer terug zou moeten naar je ex? Juist, vreselijk. Het is tenslotte niet voor niets je ex. Je hebt veel van die relatie geleerd en jullie hebt echt wel leuke momenten gehad samen, maar toch zou je voor geen goud weer teruggaan naar je ex. Toch zijn er mensen die dit wél zouden willen..

Back to the ex.

Deze 3 sterrenbeelden zouden tóch weer teruggaan naar een ex

Lang niet iedereen zit er op te wachten om herenigd te worden met een ex. Ik denk zelfs dat de meeste mensen dit liever niet willen. Toch zijn er wel een paar sterrenbeelden die ervoor open staan om weer terug te gaan naar hun ex. Ben jij benieuwd of je ertussen zit? Check het hieronder.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij als stier bent erg toegewijd en loyaal. Je bent ook erg zorgvuldig, ook in de liefde. Dit betekent dat je niet zomaar met iemand een relatie neemt, maar echt een bewuste keuze maakt. Ook als een relatie eindigt, zal jij altijd nog om diegene blijven geven en zal je altijd voor hem klaarstaan. Als jouw ex weer terugkomt in jouw leven, zul jij alle positieve veranderingen zien die hij heeft doorstaan. Hierdoor word jij weer enorm aangetrokken en is de kans groot dat jij tóch weer terug zal gaan naar je ex.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De kreeft is erg lief en fantasierijk. Dit maakt ook dat jij je ex niet blokkeert op social media als de relatie over is. Nee, dat doe jij niet. Jij wilt zelfs het liefste vrienden blijven met hem, ook al is dat soms moeilijk. Hij was ooit belangrijk voor je, dus dat wil je niet kwijt. Tijdens de break-up krijg jij ineens weer een enorm verlangen naar je ex. Je voelt je veilig bij hem en je vindt het niet fijn om de liefde te zoeken bij een nieuw persoon. Je kent hem, zijn familie en zijn vrienden en dit allemaal zorgt er weer voor dat je weer contact zoekt bij je ex.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij als weegschaal vindt het belangrijk om mensen goed te begrijpen. Dit betekent dan ook dat je erg vergevingsgezind moet zijn, dus ook naar je ex. Jullie hebben een mooie tijd gehad samen en dat besef je je ook goed. Je denkt nog steeds aan hem en aan de leuke herinneringen die jullie samen hebben, dus het kan een goed idee zijn om weer contact te zoeken. Wie weet kunnen jullie dan weer samen nieuwe herinneringen maken.

Net een break-up achter de rug? Dit is hoe je de relatie het beste kunt afsluiten