Audrey Garot
Audrey Garot Relaties 11 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Droom je dat je partner vreemdgaat? Dit betekent het

We hebben allemaal wel eens een droom gehad die nét een tikkeltje te echt aanvoelde. En dat kan natuurlijk een hele leuke wending hebben, maar het kan ook niet zo leuk zijn. Bijvoorbeeld dat je droomt dat jouw partner vreemdgaat.. Maar heeft dat een betekenis? En wat betekent dat dan?!

Pfff..

Dit betekent het als je droomt dat jouw partner vreemdgaat

Het is natuurlijk niet leuk als je droomt dat jouw partner vreemdgaat. En dat is nog zacht uitgedrukt. Het is misschien wel jouw ergste nachtmerrie. Toch komt dit vaker voor dan je denkt, het is zelfs één van de vijf meest voorkomende dromen. Maar het hoeft natuurlijk niks te betekenen als jullie gewoon in een gelukkige relatie zitten, maar als je twijfels hebt over je relatie, kan het handig zijn om de onderliggende problemen aan te pakken. Bekijk hieronder wat het betekent als je droomt dat jouw partner vreemdgaat.

Als je in een relatie zit

Als je in een gelukkige en langdurige relatie zit, is er waarschijnlijk niet zo veel aan de hand. Het is natuurlijk wel even schrikken als je droomt dat jouw partner vreemdgaat. Toch kan zo’n droom wel verschillende betekenissen hebben. Het kan bijvoorbeeld betekenen dat er wat onzekerheden zijn in jouw relatie, die je nog niet onder ogen bent gekomen. Het kan ook zijn dat je vindt dat er iets ontbreekt in jullie relatie. Het is dus goed om bij jezelf na te gaan of jij last hebt van één van de twee oorzaken en om deze aan te pakken met jouw partner, hoe moeilijk het ook is.

Als jouw partner al eerder is vreemdgegaan

Als je ooit al een keer bent bedrogen, is het niet gek dat nu je droomt dat jouw partner weer vreemdgaat. De kans is dan groot dat het vertrouwen die je toen hebt verloren, nooit meer is hersteld. Je bent bang dat jouw huidige partner dit ook bij jou zal doen. Het kan heel fijn zijn voor jezelf om dit met je partner te bespreken. Op deze manier kunnen jullie het er samen over hebben en kan hij jou eventueel gerust stellen.

Slecht in flirten? Met deze tips lukt het jou wél om een date te scoren