Emma Toussain
Emma Toussain Haar 15 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de beste kapper van Nederland, volgens de Coiffure Awards

Afgelopen zondagavond zijn de winnaars van de Coiffure Awards bekendgemaakt tijdens hét kappersevenement van het jaar. Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond werd, voor de derde keer in zijn carrière, uitgeroepen tot ‘Hairdresser Of The Year’. Tijdens deze 31e editie van de Oscars onder de kappersprijzen beloonde een gerenommeerde nationale en internationale jury Arjan Bevers naast de hoofdprijs ook met de Coiffure Award voor zijn TEAM Avanti Kappers uit Helmond, de award voor Dames Noord Brabant, Limburg en Zeeland èn de Pers Award.

Dit is de beste kapper van Nederland, volgens de Coiffure Award

Arjan Bevers over zijn viervoudige winst en de reden om mee te doen aan de Coiffure Award: “Dit is hetgeen waarvan ik altijd heb gehoopt dat het zou gebeuren. De Hall of Fame van de Coiffure Award is alles, vroeger als klein jongetje was dit al mijn droom en hoe mooi is het dat deze nu is uitgekomen.”

Wij zaten in de persjury

Ook Beautify was aanwezig bij dit evenement en wij zaten zelfs in de jury. Arjan was dan ook onze favoriet, hij won dus ook de persaward.

Bekijk de recap van onze avond hier:

@beautifymagazine

Wij zaten ook nog eens in de jury 💇🏼‍♀️ #coiffureawards2023 #coiffureaward #kapper #hairstylist #voorjou

♬ Raise your glass – Speed up songs ♡

Vorige Hairdresser Of The Year presenteerde looks

Schwarzkopf Professional presenteerde diens Essential Looks collectie, ditmaal door middel van een video en een tableau vivant van modellen tijdens de ontvangst. Laura van de Graaf (Schwarzkopf Professional): “Opnieuw was het gala helemaal uitverkocht. Het geeft een enorm trots gevoel om te merken dat de Coiffure Award nog altijd HET belangrijkste evenement in de kappersbranche is. Schwarzkopf Professional brengt met de Coiffure Award een ode aan het vakmanschap van kappers. We ontvingen weer prachtige inzendingen, de deelnemers dagen elkaar uit tot het allerhoogste niveau.”

Als onderbreking van de uitreiking van de awards was het podium voor Mark van Westerop, Hairdresser of the Year 2022. Zijn show, getiteld Blank Canvas, staat voor een nieuw begin, startend vanuit totale vrijheid zonder regels. Mark kreeg uit handen van Ilham Mestour de Hall of Fame award overhandigd, omdat hij in 2022 voor de 3e maal de titel Hairdresser of the Year behaalde.

Vet: prinses Ariane gaat na de zomer naar school in Italië