Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Vet: prinses Ariane gaat na de zomer naar school in Italië

Prinses Ariane heeft nu al een goed jaar; de 16-jarige dochter van Willem-Alexander en Máxima stal de show tijdens koningsdag met haar prachtige look. Ze wordt een volwassen vrouw fans van het koningshuis raken niet uitgepraat over haar look tijdens deze nationale feestdag. En nu is er weer leuk nieuws voor de prinses.. ze gaat na de zomer namelijk naar school in het buitenland.

Prinses Ariane gaat na de zomer naar school in Italië

Haar zus Alexia studeert in Wales, maar Ariane kiest voor een iets zonnigere bestemming.. Italië! Eerder liet de jongste prinses al weten dat ze niet haar zus achterna zou gaan. Ze vervolgt haar middelbareschooltijd aan het United World College Adriatic in dit zonnige land, zo laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten. De school richt zich heel erg op muziek. Zo geven studenten optredens in ziekenhuizen en in instellingen voor ouderen. We zijn ook heel erg benieuwd welke richting ze ná de middelbare school gaat doen..

Bekijk wat beelden van de school hieronder (da’s niet mis hè?)

Eloise van Oranje krijgt steun van heel Nederland

Het nichtje van het koninklijke gezin, Eloise van Oranje, doet momenteel mee aan Het Perfecte Plaatje en er vielen een aantal mensen (lees: Jeroen Snel) over het stuk waar de 20-jarige gravin een badpak droeg voor een foto. Hij vond namelijk dat dit een ‘grensgevalletje’ was en heel veel mensen snapten niet waar deze reactie vandaan kwam. Wat moet ze dan aan?! Ook Patty Brard maakte een statement door op tv te verschijnen in een zwart badpak. De hashtags #magditwelvanjeroensnel en #eloisemagzelfkiezen gingen al snel viral en veel bekende Nederlanders maakten een foto in badpak. Zo ook Chantal Janzen én Jan Versteegh.. grappig is het wel. Gelukkig kon Eloise dus rekenen op veel steun én is ze met vlag en wimpel geslaagd voor de eerste aflevering.

De 15 beginnersfouten die we maken na een break-up