Emma Toussain
Emma Toussain Reality 13 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Veel ophef over Eloise van Oranje in badpak, vader Constantijn snapt er niks van

In de eerste aflevering van Het Perfectje Plaatje, wat afgelopen woensdag online verscheen, zien we de nieuwe hobbyfotografen die dit seizoen de strijd aangaan om de beste foto’s te maken. Nu niet in Nederland, maar het fotogenieke Zuid-Afrika. Er doen natuurlijk een hoop BN’ers mee, maar er zit ook een koninklijk tintje aan dit seizoen. Eloise van Oranje doet namelijk mee en dat zorgt bij sommigen toch wel voor wat rare ideeën. Dat Eloise namelijk niet in badpak op tv zou mogen, bijvoorbeeld. Nou, laat dat nou nét gebeurd zijn.

Eloise van Oranje in badpak op tv

Eloise mag dan wel onderdeel zijn van de koninklijke familie, ze timmert zelf aardig aan de weg als influencer. Omdat ze geen onderdeel meer is van het Koninklijk Huis sinds de troonwisseling (wel nog van de familie natuurlijk, beetje verwarrend) valt zij niet onder de strenge mediacode, waar Amalia en haar zusjes bijvoorbeeld wel rekening mee moeten houden. Haar ouders, Constantijn en Laurentien, vinden dit ook alleen maar leuk.

“Mensen zoeken altijd naar commotie. Ik snap niet waarom daar commotie over is”, liet haar vader prins Constantijn weten aan Shownieuws. Ook vond hij het zelf een leuke aflevering en is hij blij dat zijn dochter meedoet. Royaltyverslaggever Jeroen Snel noemde het zelf een ‘grensgevalletje’, omdat ze lid is van de koninklijke familie.

Ook op Twitter ontstaat er veel ophef over deze reactie van Jeroen. En ze zijn eigenlijk allemaal #teameloise:

Andere kandidaten

In weer een speciale editie van dit populaire programma reizen acht bekende Nederlanders af naar het prachtige Zuid-Afrika. De deelnemers krijgen hier de meest indrukwekkende opdrachten, waarbij dit land garant staat voor spectaculaire beelden. Wie gaan de strijd aan, naast Eloise? O.a. Jaap Jongbloed, Rick Brandsteder, Rob Dekay, YouTuber Wildebras, Leonie ter Braak, Tatum Dagelet, Numidia el Morabet en nemen de rol van fotograaf aan. We zijn heel benieuwd wat daar precies uit gaat komen..

Prinses Ariane gesprek van de dag: ‘Wat een prachtige verschijning’