Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

ZOOP reünie lijkt er nu écht te komen: alle oud-castleden gespot in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Leuk nieuws!! De oud-castleden van ZOOP (denk aan o.a. Nicolette van Dam, Vivienne van den Assem, Jon Karthaus, Juliette van Ardenne en Patrick Martens) zijn gespot in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Of nou ja, gespot.. ze plaatsen zelf volop Stories op Instagram. Vooral Nicolette neemt haar volgers mee op pad door de dierentuin. En wij denken natuurlijk alleen maar aan die reünie. Want kom die er nou?! Dat lijkt er nu toch wel sterk op.

ZOOP-castleden gezien in Rhenen

Al onze favoriete ZOOP-acteurs verzamelen zich in Rhenen. De eerste aflevering van de serie verscheen in 2004 en de laatste in 2006, het is dus al even geleden dat we ze hebben kunnen zien op ons scherm. Samen dan hè, want ieder heeft zo z’n eigen successen behaald na deze acteerklus. Presentatrice en onderneemster Nicolette van Dam kennen we allemaal, net zoals presentator en acteur Patrick Martens. Jon Karthaus maakt hele goede films en ga zo nog maar even door. Heel bijzonder dus dat ze dus nu allemaal weer samenkomen.

Patrick Martens sprak zich eerder al eens uit over een reünie. Zo vertelde de acteur: “Als ik word gebeld met de aankondiging dat er een nieuwe ZOOP-film aankomt, mét de gehele cast, dan zeg ik volmonding ‘ja’. Maar dan moet wel iedereen meedoen. Dat lijkt ons in ieder geval fantastisch.”

Nicolette neemt ons in elk geval mee.. en noemt het ‘toeval’, mét een knipoog..

Instagram @nicolettevandam

Ook nog een hoop films

Ook ging ZOOP international, door films te maken in Zuid-Afrika én India. Het was geen geheim dat dat acteurs toen een geweldige tijd hebben gehad en dat ze dus ook niet zo veel moeite zouden hebben met een vervolg, heel wat jaren later. Patrick Martens zei het dus al, maar ook Vivienne van den Assem ziet het wel zitten. En dat blijkt.. want iedereen is te zien op de Stories van Nicolette. Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we meer weten!

Wat is het verschil tussen mannen en vrouwen producten?