Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 8 nov 2018
Leestijd: 4 minuten

Dit is de reden waarom schorpioen vrouwen de beste lovers zijn

De schorpioen wordt omschreven als één van de meest uitgesproken sterrenbeelden. Een sterrenbeeld waar je trots op mag zijn. Een sterrenbeeld die jou tot een van de beste lovers ooit maakt. En die kun je in je zak steken.

The best and the worst

Als een man met jou gaat daten heeft hij de tijd van zijn leven, maar je kan ook zeer zeker een pain in the ass zijn. Jij brengt hem zijn mooiste dagen maar ook zijn slechtste. Maar gelukkig zijn de leuke momenten met jou zó leuk dat hij altijd terugkomt voor meer. Jij bent in staat om een man ‘high’ te laten voelen waardoor je stiekem een beetje zijn drugs bent.

Zoals je misschien al wist ben jij als schorpioen vrouw van nature iets gecompliceerder dan de meeste andere sterrenbeelden. Jij zult een relatie dan ook nooit als iets gemakkelijke zien. Jij laat een liefde zien die dieper is dan dat hij ooit bij een ander gaat vinden. Intensiteit is iets wat jou perfect omschrijft. Als de man deze diepe liefde eenmaal heeft gevonden wil hij niets anders meer. Hij zal blijven zoeken naar dat gevoel en daarom vaak ‘weer’ voor jou vallen.

Jij weet álles

Voor een schorpioen kan je niets verbergen. Het is zelfs zo erg dat jij hem beter kent dan dat hij jezelf kent. Ja, dat kan je een prestatie opzich noemen. Je bent een vrouw die op haar intuïtie afgaat en je kunt mensen feilloos lezen. Daarom vinden mannen je soms een beetje intimidered maar tegelijkertijd kan jij ze juist heel veel bieden. Je hebt altijd rake adviezen door je grote mensenkennis. Heel gek zal het dus ook niet zijn als je lover weer aanklopt bij jou om advies. Je zult hem daarin namelijk nooit teleurstellen.

Bullshit komt niet voor in jou vocabulaire

Jij zegt altijd waar het op staat en vertelt nooit bullshit om aardig gevonden te worden. Het kan zo zijn dat sommige mensen jou niet aardig vinden, maar dat vind je eigenlijk wel prima. Je bent altijd direct tegen iedereen. Je bent niet bang om je eigen ellenlange gedachtes uit te spreken, hoe ongewoon deze ook kunnen zijn voor de buitenwereld.

Je bent een typisch gevalletje het is links of rechts, zwart of wit. Dit kan soms lastig zijn als een man een discussie met je aan wilt gaan. Maar tegelijkertijd ben je beter dan wie dan ook in te schatten door je rechtlijnigheid. Als je verliefd bent dan kan je makkelijk een obsessie ontwikkelen voor die persoon. Als je echter iemand niet echt leuk vindt zal je daar ook niet je tijd aan besteden. Je vindt het dan ook geen probleem om de man in kwestie te vertellen dat je wil stoppen met dat ‘zinloze’ gedate. Een beetje hard kan je zijn, maar in ieder geval wel eerlijk.

Schorpioenen zijn baasjes

Jij bent dominant en een echt baasje. Dat ben je niet alleen op de werkvloer, waar je het uitmuntend zou doen als leider, maar ook in bed. Je hebt graag de leiding in bed. Het is zelfs zo dat mannen de schorpioen vrouw beter dan wie dan ook in bed vinden. Zelfs als jij misschien in het dagelijkse leven op de achtergrond bent zal je je tussen de lakens ontpoppen tot een ware seksgodin.

Je neemt graag initiatief. Niet omdat je dit per se leuk vindt maar je bent gemotiveerder dan wie dan ook om te krijgen wat je wilt. Of het nou gaat om een promotie op je werk of die knappe man in de kroeg, je doet er álles aan om dat te bereiken. En uiteraard met succes.

Koppig maar ook loyaal

Een discussie met jou kan een man beter maar van te voren opgeven. Je geeft namelijk niet op voordat je je gelijk hebt gehaald. En, gek is dat ook niet. Je hebt het negen van de tien keer ook aan het rechte eind. Naast je koppigheid ben je loyaler dan welk sterrenbeeld dan ook. Als jij eenmaal je lover in de armen hebt gesloten zal je er alles aan doen om het te behouden en zo goed mogelijk te behandelen. Je belooft zowel je lover als je vriendinnen eeuwige vriendschap, zonder dit uit te spreken.

Val jij ook elke keer weer voor die foute maar toch veel te leuke man?

Wij vertellen je waarom je elke keer weer met hem in zee gaat. Klik op de foto om het te lezen:

www.elitedaily.com