Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 29 sep 2022
Leestijd: 5 minuten

Wat staat je deze maand te wachten? Dit is jouw horoscoop van de maand oktober

Nog een paar dagen en dan zitten we alweer in oktober. Time flies! Natuurlijk hebben we ook weer een nieuwe horoscoop voor je klaar staan. Dus ben jij benieuwd wat jou de komende maand allemaal te wachten staat? Lees dan snel verder.

It’s all in the stars.

Horoscoop van de maand oktober

Horoscopen; de één gelooft er meer in dan de ander. Maar hoe leuk is het om te lezen wat de sterren deze maand voor jou in petto hebben?

Ram

De laatste tijd vind jij het fijn om een-op-een samen te werken met je beste vrienden, lover en collega’s. Hoewel jij je best doet en alle ballen omhoog probeert te houden, heb je het gevoel dat je alleen maar achteruitgaat. Dit komt door de planeet Mercurius, die je dagelijkse routine in de war schopt. Op 2 oktober zal dit eindigen en kan jij eindelijk weer proberen om je leven weer een beetje te normaliseren. Richt je op de toekomst, maar probeer ook om je emoties te verwerken, zodat je op de lange termijn nog productiever kan zijn.

Stier

De afgelopen weken heb jij je vooral geconcentreerd op het afvinken van je to-do list en daarbij heb jij van je welzijn een prioriteit gemaakt, heel goed! Je pakt je doelen op je eigen, rustige tempo aan. Jij vindt jouw gezondheid erg belangrijk en sporten behoort dan ook tot jouw dagelijkse routine. Toch is het belangrijk om soms een stapje terug te doen, zodat het je niet te veel wordt. Neem in oktober ook wat rust om weer helemaal op te laden.

Tweeling

Dit seizoen wordt jouw romantiek verlicht, waardoor er een speelse, creatieve en plezierige tijd op je te wachten staat. Toch ervaar je ook veel miscommunicatie met je dierbaren, dit zal in oktober gelukkig weer afnemen en ook de chaos in je leven wordt minder. In deze maand vind jij het belangrijker dan ooit om je verbonden te voelen met je vriendengroep of collega’s. Zoek bijvoorbeeld je vrienden wat meer op, zodat je het gevoel hebt dat je echt deel uitmaakt van een fijne groep.

Kreeft

De laatste tijd gaat jouw aandacht vooral uit naar jouw mentale gezondheid en ben je veel thuis te vinden. Er staat een belangrijke beslissing op je te wachten, maar toch is er iets wat jouw tegenhoudt. In oktober zal dit veel beter gaan en zal je meer onderzoek gaan doen. Het socializen gaat natuurlijker en dit kan je helpen met het maken van je beslissing en doelen. Ook op je werk zijn deze doelen belangrijk; je hebt misschien de kans om in de schijnwerpers te treden of om meer verantwoordelijkheid te nemen en hogerop te komen. Pak deze kans dan ook met beide handen aan!

Leeuw

Je bent enthousiast om meer contact te leggen met je vrienden en je zegt vaker ‘ja’ tegen uitnodingen voor reisjes, feestjes en evenementen. Misschien werk je voor jezelf en zijn je inkomsten niet heel hoog geweest, maar vanaf deze maand zouden achterstallige betalingen door moeten gaan. Je kunt nu eindelijk gesprekken plannen die je inkomsten verhogen – of die je misschien helpen besparen. Je zult je gemotiveerd voelen om uit je comfort zone te stappen en dit kan je gebruiken om productief aan de slag te gaan.

Maagd

Je was de laatste tijd niet helemaal jezelf, maar daar komt binnenkort verandering in. Je bent druk bezig met manifesteren en binnenkort krijg jij eindelijk het gevoel dat deze uit zullen komen. Ook heb je de laatste weken een hoop wijze lessen geleerd en hier kun jij je voordeel uithalen. Je hebt veel energie gestoken in deze leermomenten en je bent klaar voor nog meer succes.

Weegschaal

Het creëren van plannen is voor jou op dit moment een grotere uitdaging dan normaal. Oktober voelt voor jou als een frisse wind, want je komt erachter wat je dromen zijn en je zal deze ook delen met anderen. Afgelopen maand heb je wat vertraging opgelopen, maar zorg ervoor dat je dit niet onderschat. Je hebt wat productieve doorbraken gehad en dit helpt je om door te gaan. Je bent iemand die liever samenwerkt, dus wil jij je doelen samen met je vriendje of BFF nastreven en dat is helemaal oké.

Schorpioen

Oktober begint voor jou met een luchtige en sociale energie, maar de maand zal eindigen met met het versterken van intimiteit en het erkennen van diepere emoties. Deze maand krijgt dus een hele switch en eindigt behoorlijk serieus. Je krijgt het gevoel dat je maar kleine stappen zet met betrekking tot je toekomst, maar ook met kleine stappen ga je vooruit. Zorg goed voor jezelf, zodat je op de lange termijn vooruit kan blijven gaan.

Boogschutter

Je hebt meer behoefte om met vrienden af te spreken, samen te werken met collega’s en om een onderdeel te zijn van een team. Op je werk is het allemaal iets uitdagender dan je zou willen, doordat je focus ergens anders lag. Bundel je krachten met vrienden en collega’s en dan kom jij er zeker weten uit, maar werk niet te hard! Gun jezelf af en toe een pauze en maak bijvoorbeeld een heerlijk herfstontbijtje.

Steenbok

Je bent altijd al een geboren leider geweest en je weet wat je moet doen om erkenning te verdienen. De laatste tijd is je verlangen om iets te bereiken alleen maar versterkt en in oktober zal er iets flink gaan veranderen op je werk. Je komt in aanmerking voor een bonus of voor een nieuwe functie en deze periode is een groot leermoment voor jou.

Waterman

Jij bent iemand die er vrijwel altijd voor open staat om uit je comfort zone te stappen en iets héél anders te gaan doen. Het gebeurt altijd spontaan zonder enige planning, maar deze maand komt daar verandering in. Je duikt de boeken in, let op je geld en maakt nu concrete plannen, voordat je zomaar aan iets begint. Natuurlijk blijf je erg druk met al die plannen, maar vergeet daarom niet om af en toe even een momentje voor jezelf te nemen.

Vissen

De afgelopen maand is je aandacht vooral uitgegaan naar je relaties. Emotioneel gezien is het de laatste tijd nogal zwaar voor je geweest en zijn er ook momenten geweest dat je botste met je boyfriend. In oktober ga jij je weer volledig richten op de band met je dierbaren en hierin neem jij de lessen die je afgelopen maand hebt geleerd mee. Zo kan jij een nog betere connectie aangaan en zul jij je verbonden voelen met je vrienden en familie.

Deze herfstactiviteit past bij jou op basis van je sterrenbeeld