Audrey Garot
Audrey Garot Food 10 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

YUM! 5x heerlijke herfstontbijtjes van TikTok om je dag mee te beginnen

Nu de zomer bijna voorbij is, staat de herfst voor de deur! Bladeren die van de bomen vallen, de geur van kaneel, kaarsen aan en je favoriete series kijken met een heerlijke kop thee. Wij houden wel van het najaar. Ook kunnen we weer lekker experimenteren met eten en daarom hebben we de lekkerste herfstontbijtjes voor jou gevonden op TikTok om de dag mee te beginnen.

Maak deze herfstachtige ontbijtjes klaar voor je begint aan een lange werkdag of op je heerlijke luie zondag.

5x heerlijke herfstontbijtjes van TikTok om je dag mee te beginnen

Ze zeggen natuurlijk dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag. Start je ochtend goed door één van deze herfstontbijtjes te maken en je dag begint meteen lekker! Deze recepten kunnen grotendeels ‘s avonds al worden klaargemaakt of ze zijn ‘s ochtends snel te maken. Hoe fijn?

Apple Pie Toast

Deze supermakkelijke ‘apple pie toast‘ van @carolina.inspo ziet er geweldig uit. Het is een soort appeltaartje op brood en even eerlijk, wie wil de dag nou niet beginnen met taart? Om dit recept te maken, rooster je een snee brood en hier smeer je wat notenboter op. Bak ondertussen in de pan een appel met wat kaneel, agavesiroop en een beetje water. Schep het mengsel op de toast en je hebt een heerlijk ontbijttaartje!

@carolina.inspo

fall breakfast idea🤌 #healthy #breakfast #fall #food #foryou #fyp

♬ Love Nwantiti(Dance Ver) – FYP 🤍

Carrot Cake Pancakes

Een combinatie van worteltaart en pannekoeken: klinkt dat niet heerlijk? Gelukkig heeft @oatsfairy dit lekkere recept bedacht en het is ook nog voedzaam. Het gehele recept staat op haar Instagram. Om je wat werk te besparen in de ochtend, kan je het beste het beslag van de pannenkoeken ‘s avonds alvast klaarmaken, zodat je ‘s ochtends de pannekoeken alleen nog maar hoeft te bakken.

@oatsfairy

carrot cake pancakes for easter morning! #carrotcake #carrotcakepancakes #healthypancakes

♬ First Class – Jack Harlow

High Protein Overnight Oats

Dit recept is heel handig als je ‘s ochtends geen tijd hebt om een ontbijt te maken, maar toch lekker en voedzaam wil eten. Het recept is te vinden op het account van @healtica op TikTok. Meng alle ingrediënten door elkaar en laat dit een nacht in de koelkast staan. ‘s Ochtends kan je de overnight oats afmaken met wat fruit en notenboter & enjoy!

@healthica

its also fire if you add some sugar free choc chips 🙂 #ReTokforNature #healthica #healthyrecipes #fitness #protein #healthybreakfast #breakfast

♬ original sound – Phoebe

Protein Salad

Heb jij geen zin in al die zoetigheid ‘s ochtends en wil je veel groenten en eiwitten binnenkrijgen? Dan heeft @helloholloway een heerlijke salade voor je! Voeg wat pompoen, spruitjes, granaatappelpitten en kaneel samen en roer dit door elkaar. Voeg als laatste nog een gebakken ei toe voor de extra proteïnen en je hebt gezonde kickstart.

@helloholloway

Healthy fall breakfast idea! #healthyrecipes #brusselsprouts #postworkoutmeal #fallrecipes2021 #easyrecipesathome #iifym #butternutsquash #eatclean

♬ original sound – 😎

Apple Pie Yogurt Parfait

Nog een receptje met appeltaart, yeah! Deze appeltaart-yoghurtparfait is gemaakt door @somethingnutritious en zij maakt dit gerecht in drie stappen. Als eerste doe je wat yoghurt in een bakje, vervolgens bak je wat appel met kaneel en deze doe je bovenop de yoghurt. Vervolgens herhaal je dit en als laatste voeg je nog wat granola toe en dan is dit makkelijke ontbijt alweer klaar

@somethingnutritious

the perfect fall breakfast 🍎 #yogurtparfait #applepie #fallrecipes #healthybreakfast

♬ i love being with you – Elijah Who

Hailey Bieber showt haar ‘chocolate glazed donut nails’ en dit is de nieuwe nageltrend voor deze herfst