Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 21 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze herfstactiviteit past bij jou op basis van je sterrenbeeld

Vanaf vandaag is het officeel herfst, yay! De herfst is echt het allerbeste seizoen; heerlijke oversized sweaters dragen, kaarsen aan en genieten van de leukste Halloween-films. Toch is niet iedereen fan van de herfst en er zullen vast genoeg mensen zijn die willen dat de zon het hele jaar schijnt. Maar wees niet getreurd, de herfst kan hartstikke leuk zijn! Om jou een handje te helpen hebben we een herfstactiviteit uitgezocht die bij jou past op basis van jouw sterrenbeeld.

Cozy season it is!

Dit is jouw favoriete herfstactiviteit op basis van je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt veel over je karakter en wat je leuk vindt om te doen. Alle onderstaande herfstactiviteiten zijn super leuk om te doen, dus beperk je zeker niet tot maar één activiteit!

Ram: maak een kampvuur op een koude dag

Op een koude dag is er niks zo lekker als lekker bij een warm kampvuur zitten. Roep je vrienden bij elkaar en maak samen een kampvuur! Neem wat te eten en drinken mee en maak er een gezellige avond van. Oh ja, en vergeet de marshmallows niet!

Stier: probeer alle herfstkruiden

Als aardeteken ben jij waarschijnlijk heel excited om de lekkerste herfst-delicatessen te proberen. Haal die heerlijke Pumpkin Spice Latte bij de Starbucks en maak een lekkere worteltaart. Vergeet ook niet om deze heerlijke herfstontbijtjes te maken!

Tweeling: bereid je voor op Halloween

Trick or treat! Bij de herfst hoort natuurlijk het feest Halloween en hier kijk jij al het hele jaar naar uit. Kijk alvast welk kostuum jij aan wilt, welke snoepjes je in huis wilt halen en bedenk hoe je het beste je huis kunt versieren.

Kreeft: versier je huis

Jij vindt het heel erg leuk om je huis te versieren voor elke gelegenheid. Nu de feestdagen er weer aan komen, kan je lekker aan de slag. Zet pompoenen voor de deur, hang lampjes op en maak een feestje van je huis!

Leeuw: ontwerp het beste Halloween-kostuum

Je vindt het belangrijk om overal de beste in te zijn, ook nu jij een Halloween-kostuum gaat ontwerpen. Ga er even lekker voor zitten en ga brainstormen en dan kom jij sowieso met een goed ontwerp voor je kostuum.

Maagd: lees een goed boek

Het is eindelijk koud genoeg om lekker thuis te blijven en jezelf onder te dompelen in een heerlijke roman of juist een enge thriller. Met een goed boek en een dekentje ben jij enorm gelukkig!

Weegschaal: bekijk de nieuwe herfst-trends

Het is tijd voor oversized sweaters, trenchcoats en hoge laarzen. Het leukste aan de herfst vindt jij het zoeken van de nieuwste trends. Daarna koop je de leukste herfstkleding en ben jij helemaal in stijl voor deze herfst!

Schorpioen: bekijk alle herfstfilms

Jij houdt echt van de herfst en je bent aan het aftellen totdat het tijd is om je favoriete horrorfilms te kijken. Ga lekker op de bank zitten met een dekentje en kijk jouw lievelings (horror)films, zoals Halloween en Saw.

Boogschutter: geniet van de mooie natuur

Er is niets zo mooi als de natuur in de herfst. Plan leuke uitjes die je in de buitenlucht kunt doen, maak bijvoorbeeld een mooie boswandeling of bezoek een pompoenboerderij. Het is misschien een simpele herfstactiviteit, maar net zo leuk!

Steenbok: koop een pompoen en wees creatief

Jij hebt echt oog voor detail en daarom is deze herfst-activiteit zeker iets voor jou. Ga samen met je familie pompoenen snijden en zet je mooiste creatie in de voortuin om ervan te genieten.

Waterman: bezoek herfst-festivals en evenementen

Jij roept je hele vriendengroep bij elkaar om samen naar de leukste herst-festivals en evenementen te gaan. Op deze manier kom je helemaal in de herfststemming met je favoriete mensen!

Vissen: ga appels plukken

Wil jij is een keer iets anders doen dan een standaard boswandeling maken? Ga dan appels plukken in de frisse buitenlucht en probeer een hele mand te vullen. Tipje: maak hierna een lekkere appeltaart van je zelfgeplukte appels, jammie!

Crocs lanceert nieuwe laarzen en het zijn de it-boots van deze herfst