Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Linda de Mol over relatie met Jeroen Rietbergen: “We zijn beslist niet weer bij elkaar”

Na maanden van afwezigheid laat Linda de Mol eindelijk van haar horen in haar eigen blad LINDA.. In dit blad vertelt ze voor het eerst haar ervaring rondom The Voice. Ook vertelt Linda nu eindelijk hoe het zit tussen haar en Jeroen Rietbergen, die een grote rol speelde in het drama, doordat hij seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond bij meerdere vrouwen bij The Voice.

Eindelijk wat meer duidelijkheid.

Linda de Mol geeft duidelijkheid over haar relatie met Jeroen Rietbergen

Niet alleen vertelt Linda over haar ervaringen rondom The Voice, ook vertelt ze meer over haar relatie met Jeroen Rietbergen. Zo vertelt ze dat de twee vlak voor de onthulling van Tim Hofman, kampten met een korte relatiecrisis. Linda had ontdekt dat Jeroen via Instagram met een andere vrouw aan het flirten was. “Let wel: flirtte. En niet met iemand van The Voice. Dit was beslist geen seksueel grensoverschrijdend gedrag, wel gedrag dat je in een relatie niet pikt. Ik heb hem de deur gewezen, maar uiteindelijk zijn we toch gaan praten” vertelt Linda de Mol. Uiteindelijk heeft Jeroen zijn excuses aangeboden aan Linda en toen hij beloofde in therapie te gaan, besloot ze hem toch weer te vertrouwen. “Ik heb zelfs geloofd dat we, doordat we iets overwonnen hadden, gegroeid waren in onze relatie en er sterker en gelukkiger uit waren gekomen. Ik was happyer dan ooit. En dan komt er zo’n mail…”

Zijn ze nog samen?

De presentatrice eindigt het artikel met een update over de relatie tussen haar en Jeroen Rietbergen. Ondanks dat er geruchten waren dat de twee nog bij elkaar zouden zijn, vertelt Linda dat dit niet het geval is: “Voor iedereen in de media die er zo vreselijk druk mee is: nee, we zijn beslist niet weer bij elkaar. We praten af en toe. Met hulp van een therapeut, omdat er nogal wat gebeurd is. Ik hoop dat dat mag.”

Linda de Mol reageert op steun: “Mijn hart huilt voor alle vrouwen die leed is aangedaan”