Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 20 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Linda de Mol reageert voor het eerst op acties Jeroen Rietbergen na drama rondom The Voice

De Voice-rel is niemand ontgaan. Aan het begin van dit jaar kwam Tim Hofman met zijn YouTube-serie Boos met een aflevering over The Voice of Holland. In deze aflevering werden verschillende schokkende onthullingen gedaan. Ook werd bekendgemaakt dat Jeroen Rietbergen, de (ex?)-man van Linda de Mol, seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond. Vier vrouwen hebben hier een melding van gemaakt. Na deze ontdekking heeft Linda de Mol niks meer van zich laten horen. In LINDA. vertelt ze voor het eerst haar ervaringen rondom het drama.

It’s been a hell of a ride..

Linda de Mol reageert voor het eerst na drama rondom The Voice

In LINDA.219 ‘DE LIEVE MENSEN ZIJN MET MEER’ deelt Linda de Mol voor het eerst hoe zij de maanden na de onthullingen van Boos heeft beleefd. “12 januari 2022. Ik zou die avond risotto maken, weet ik nog, maar het was de dag waarop de mail van Tim Hofman in één vernietigende klap alles veranderde. De grond verdween onder mijn voeten. Dat iemand waar je zo ontzettend van houdt zich zo blijkt te hebben misdragen bij jonge vrouwen… dat brengt een bak woede, verbijstering en onbegrip met zich mee die ik hier niet eens kan beschrijven”, dit schrijft Linda de Mol in de nieuwste, en volgens haar moeilijkste, editorial die ze ooit heeft geschreven.

Linda zweert op haar kinderen

Destijds gaf Jeroen Rietbergen in een statement aan dat hij met grote schaamte zijn vrouw op de hoogte had gesteld van zijn gedrag. Vervolgens zijn de twee een tijdje uit elkaar gegaan en zou hij zelfs in therapie zijn gegaan. Toch durft Linda nu te zweren op haar kinderen dat ze van niks wist. “Bovenop het verdriet kwam de haat op social media. Ik wist, en dat zweer ik op allebei mijn kinderen, helemaal van niets bij The Voice. Ik neem de consequenties op de koop toe, want er zullen altijd mensen zijn die naar reageren of er iets van vinden. Het zij zo. Ik hou me vast aan mijn nieuwe motto: de lieve mensen zijn met meer.”

In de nieuwe LINDA. lees je het volledige verhaal van Linda de Mol.

Ali B staat weer in de studio na The Voice-onthullingen: gaat hij een comeback maken?