Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 sep 2022
Leestijd: 1 minuut

Ali B staat weer in de studio na The Voice-onthullingen: gaat hij een comeback maken?

Het lijkt erop dat Ali B, na maanden van afwezigheid, weer de studio staat om nieuwe nummers op te nemen. Is hij echt bezig om een comeback te maken? Wat zijn zijn plannen? We hebben geen idee, maar het is wel wat twijfelachtig.

Ali B en The Voice

Tijdens de opnames van de uitzending van BOOS, je weet wel.. die ene bizarre over The Voice, doet één van de slachtoffers van Ali B aangifte doen Hij zou haar verkracht hebben. Ze vertelde: “Het is al zo lang geleden gebeurd en ik wil het al zo lang vertellen maar ik heb nooit het idee gehad dat het kon.”

Ex-kandidaten vertellen tijdens deze opnames dat zij na hun deelname nog contact hebben gehad met Ali. Dat hij zelfs bij eentje thuis op de stoep stond. Ze vertelde dat hij uit het niets zei: “Ik heb zin om je te neuken”. Deze vrouw ging er niet op in, maar toen ging hij staan en zei dezelfde zin nog een keer. De vrouw verzocht hem om te gaan en toen dat heeft hij toen ook gedaan.

Ook zijn er meerdere verhalen van vrouwen die samen met hem op een feestje waren en waar hij grensoverschrijdend gedrag vertoonde. Hij zat aan ze, hij had seks met ze en dit allemaal zonder toestemming. Ali laat weten een reactie op de vraag of hij seks gehad zou hebben met ex-deelnemers van The Voice niet relevant te vinden.

Onderduiken in Dubai

Hij is een hele lange tijd met het gezin in het buitenland geweest en hij werd dan ook vaak gespot in Dubai. Inmiddels is hij weer in Nederland en het lijkt er zelfs op dat hij weer muziek maakt.. wij zijn benieuwd met welke motieven.

Instagram @browniedutch

Twijfel je of je in een toxic relatie zit? Doe de quiz