Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 20 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De geruchten kloppen: Roxeanne stopt na tien jaar met Holland Zingt Hazes

Er gingen al enige tijd geruchten dat Roxeanne Hazes zou stoppen met Holland Zingt Hazes. Dit komt vooral doordat Roxeanne de laatste tijd niet zo’n goede band heeft met haar moeder, die deze concerten organiseert. Gisteren heeft Roxeanne dan ook naar buiten gebracht dat zij volgend jaar inderdaad niet meedoet met Holland Zingt Hazes. Dit schreef zij op haar Instagram.

Roxeanne stopt met Holland Zingt Hazes

Via een Instagram Story deelde ze het nieuws: “Er gingen al wat geruchten rond, maar voordat ik deze beslissing definitief wilde maken, heb ik mezelf nog wat bedenktijd gegeven. Ik heb besloten dat ik volgend jaar niet meedoe aan Holland Zingt Hazes”, begint Roxeanne. “Ik zong nog één keer per jaar mijn vaders liedjes. Dit was al tien jaar iets waar ik elke keer naar uitkeek, een bijzonder evenement om mijn vader te eren. Het publiek is fantastisch. Jullie zorgden ervoor dat het altijd een feestje was. Dank daarvoor.”

Focussen op andere dingen

Roxeanne laat weten dat ze druk is met andere dingen waar ze zich nu op wilt focussen.”Voor nu ga ik me de aankomende tijd focussen op andere mooie dingen waar ik mee bezig ben. Heel veel plezier! En wie weet tot een andere keer”, zo sluit de zangeres het bericht af.

André maakt comeback

Laatst was André ‘one year clean‘ en dit heeft hij uitgebreid gevierd met zijn moeder. Nu het weer beter gaat met André heeft hij besloten om zijn comeback te maken bij Holland Zingt Hazes, juist nu zijn zus heeft besloten om te stoppen met de shows. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de band die de familie op dit moment heeft. Het contact tussen Roxeanne en haar moeder Rachel ligt op dit moment niet heel lekker. Ook André staat aan de kant van Rachel en ook zij lijken geen contact te hebben.

Jahoor: André Hazes krijgt een eigen documentaire op Videoland