Audrey Garot
Audrey Garot Reality 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Imke uit EOTB is in één jaar tijd veel veranderd: ’17 kg om extra van te houden’

We kennen Imke Roose allemaal nog wel van het programma Ex on the Beach: Double Dutch. Zij deed mee aan het programma in 2021 en was één van de meest spraakmakende deelnemers. Na Ex on the Beach heeft Imke hard aan zichzelf gewerkt en vooral aan haar mentale gezondheid. Zo deelt de realityster op Instagram dat ze in één jaar heel erg is veranderd en sindsdien is ze meer van zichzelf gaan houden.

Ze is gelukkiger dan ooit.

”17 kg om extra van te houden”

Op Instagram deelt de realityster een foto van één jaar geleden en in die tijd is ze zeventien kilo aangekomen. Maar is dat erg? Nee, juist helemaal niet! Imke voelt zich juist hartstikke goed nu en dat zien we graag! “Holy sh*t zeg?! Deze foto is alweer één jaar geleden genomen. In één jaar tijd ben ik dus zo hard veranderd. Best wel shockerend eigenlijk, dag op dag zie je geen verschil. Één jaar verder een immens verschil”, schrijft Imke. “Als ik kijk naar gelukkig zijn, haalde ik vroeger uit andere zaken mijn geluk. De dag van vandaag is dit meer en meer familie, vrienden en mijn job. Ik ben meer van mezelf gaan houden. Vroeger toen ik aankwam voelde ik me vreselijk, nu zit ik op de 17 kg extra sinds deze foto. Ik voel me niet eens slecht erdoor. 17 kg om extra van te houden.” You go, girl!

Imke kampt met een schildklieraandoening

Begin maart deelde Imke dat ze kampt met een schildklieraandoening. Door deze aandoening was ze in een korte tijd 14 kg aangekomen. Ze deelt in deze post dat ze vroeger al onzeker was over haar gewicht en dat ze nu is aangekomen is voor haar niet heel makkelijk geweest. Al bekijkt ze het nu positief: “Ik bekijk het nu door een roze bril, er is nu 14 kg meer Imke om leuk te vinden.”

Team BOOS onderzoekt de bizarre afvalcrème, die Jørney uit EOTB promoot op Instagram