Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 30 nov 2018

Dit is wat zijn manier van kussen zegt over zijn bedprestaties

Zoenen is fantastisch. Tenminste, een goede zoen kan fantastisch zijn. De juiste kus kan je het gevoel geven dat je in de regen-scène van een romantische komedie terecht bent gekomen. De verkeerde zoen daarentegen kan je erg bewust maken van de grootte van je partners tong. Maar wat is nou echt een goede zoen en wat zeggen je partners zoenkunsten nou over over zijn bedprestaties?

De plager

Deze man houdt van uitdagen. Hij streelt je lippen zachtjes, maar trekt terug als hij merkt dat je gewillig wordt. Hij wil je er van laten genieten, hij wil het uitstellen. Hij laat je wild worden, voordat hij alles geeft. Dít is de man die je wil houden. Als dit zijn manier van kussen is, dan kun je erop rekenen dat hij ook zo tussen de lakens is. En onder de douche. En achterin de auto. En in het toilet van je stamkroeg.

De wasmachine

Dit klinkt misschien leuk, maar de wasmachine is niet een favoriet. De wasmachine gebruikt het lap vlees dat hij een tong noemt om rondjes in je mond te draaien. Eindeloze rondjes van het tegenovergestelde van genot. Deze type zoener is saai en voorspelbaar. Wees daarom niet verbaasd als hij net zo ‘inventief’ is in bed. Grote kans dat hij een standje vindt die hij leuk vindt en daarbij blijft.

De perfecte zoen krijgen

De bijter

We hebben er allemaal wel eens eentje meegemaakt. De man die het niet kan laten om tussen het zoenen door op je onderlip te bijten. Dit zijn vaak de mannen met passie, de wilde mannen. Denk niet gelijk aan 50 Shades of Grey, maar kans is groot dat er kledingstukken zullen scheuren of dat je thuis gaat komen met een paar blauwe plekken.

Niks ernstigs natuurlijk, maar mocht iemand per ongeluk die plek aanraken, dan krijg je hoe dan ook een flashback van je passievolle avond.

De perfecte zoen

Heb je wel eens een zoen gehad die zo goed was, dat er zonnestralen uit de hemel kwamen en engeltjes begonnen te zingen? Je hebt niet eens door waar je handen zijn of waar zijn handen zijn. Waar jouw mond eindigt en zijn mond begint. Een zoen zo goed dat je het vreemd vindt dat mensen om je heen niet spontaan beginnen met applaudisseren. In bed is het niet anders, elke aanraking geeft kippenvel. De seks is vol spanning, sensatie en misschien zelfs liefde.

LEES OOK:Liefde A-Z: waarom zoenen zoveel intiemer is dan seks

Elite Daily

Reageer op artikel:
Dit is wat zijn manier van kussen zegt over zijn bedprestaties
Sluiten