Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Beauty en Style 11 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Wil je een andere haarkleur proberen? Doe dan inspiratie op met deze vijf prachtige kleuren

Winter komt er weer aan en tijdens deze koude dagen wil je natuurlijk niets liever dan een kop chocolademelk, een deken en een goede film. Maar dat is niet alles, want dit seizoen wil jij ook een van deze té mooi nieuwe haarkleuren proberen.

Maak maar alvast een afspraak bij je geliefde kapper, want het is tijd voor een nieuw kleurtje die jou helemaal klaarmaakt voor het volgende seizoen. Voor welke kleur ga jij?

De nieuwe haarkleuren voor de winter

Jij wil vast niet dat jouw haar tijdens de koudere dagen er dof uitziet. Geen paniek, want wij hebben de mooiste kleuren gevonden die jou heel mooi zouden staan.

1. Rich Red

Wil jij net als Zendaya rocken deze winter? Probeer dan de nieuwe kleur Rich Red. Deze mix van donkerbruin en rood maakt jouw look helemaal af aankomend seizoen.

2. Winter Rosé

Ja, ja en ja, kleur komt echt helemaal terug in de winter en niet alleen in de kleding. Vrolijk jouw zwarte garderobe op met een prachtig rosé kleurig kapsel. Deze kleur past perfect bij diegene onder ons met een lichtere huidskleur.

3. Pastelkleuren

Heb je blonde lokken en wil je wat anders? Voeg er dan een pastelkleur aan toe en wij weten zeker dat jij de show steelt. Het is niet alleen een kleur voor de lente, maar dit jaar ook voor de winter. Bang dat je het snel niet meer leuk vindt? Geen paniek, deze kleuren vervagen redelijk snel dus je ziet er niet lang aan vast. Kan je weer wat anders proberen.

4. Auburn

Auburn is natuurlijk heel het jaar een mooie kleur, maar vooral in de winter wil je het proberen. Waarom? In de winter is de kans minder groot dat de kleur snel vervaagt en met een mooie kleur zoals deze wil je dat natuurlijk niet.

5. Mokkabruin

Jouw bruine haarkleur maak je nog mooier wanneer je aan jouw kapper vraagt voor een gouden ondertoon. Deze warme tint staat perfect bij de meeste huidskleuren, dus het is zeker het proberen waard.

Meer over haar: