Redactie
Redactie Love & Seks 8 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

Dit is wat de manier van kussen zegt over de bedprestaties van jouw lover

Kussen met je lover is misschien het fijnste wat er bestaat. Maar dat is niet alles. Nee, het zegt ook nog eens veel over de bedprestaties van je partner.

Van de kus vol met passie tot een bijtende kus, er zijn zo veel verschillende manieren om te kussen. Maar wat heeft dit te maken met hoe je lover is in bed? Wij vertellen het je graag.

Wat de manier van kussen zegt over de bedprestaties

Nieuwe lover en ben je wel benieuwd naar hoe hij of zij is in bed? Bekijk dan goed de manier van hoe je liefje je kust, want het zegt meer dan je denkt.

De plager

Deze partner houdt van uitdagen. Hij of zij streelt je lippen zachtjes, maar trekt terug als hij of zij merkt dat je gewillig wordt. Je partner wil je er van laten genieten, hij/zij wil het uitstellen. Hij of zij laat je wild worden, voordat hij of zij alles geeft. Dít is de lover die je wil houden.

Als dit zijn of haar manier van kussen is, dan kun je erop rekenen dat je lover ook zo tussen de lakens is. En onder de douche. En achterin de auto. En in het toilet van je stamkroeg.

De wasmachine

Dit klinkt misschien leuk, maar de wasmachine is niet een favoriet. De wasmachine gebruikt het lap vlees dat hij of zij een tong noemt om rondjes in je mond te draaien. Eindeloze rondjes van het tegenovergestelde van genot. Deze type zoener is saai en voorspelbaar.

Wees daarom niet verbaasd als je partner net zo ‘inventief’ is in bed. Grote kans dat je lover een standje vindt die hij of zij leuk vindt en daarbij blijft.

De bijter

We hebben er allemaal wel eens eentje meegemaakt. De partner die het niet kan laten om tussen het zoenen door op je onderlip te bijten. Dit zijn vaak de lovers met passie, de wilde mannen of vrouwen. Denk niet gelijk aan 50 Shades of Grey, maar kans is groot dat er kledingstukken zullen scheuren of dat je thuis gaat komen met een paar blauwe plekken.

Niks ernstigs natuurlijk, maar mocht iemand per ongeluk die plek aanraken, dan krijg je hoe dan ook een flashback van je passievolle avond.

De perfecte zoen

Heb je wel eens een zoen gehad die zo goed was, dat er zonnestralen uit de hemel kwamen en engeltjes begonnen te zingen? Je hebt niet eens door waar je handen zijn of waar zijn of haar handen zijn. Waar jouw mond eindigt en zijn mond begint.

Een zoen zo goed dat je het vreemd vindt dat mensen om je heen niet spontaan beginnen met applaudisseren. In bed is het niet anders, elke aanraking geeft kippenvel. De seks is vol spanning, sensatie en misschien zelfs liefde.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: