Zara Bircan
Zara Bircan Life 11 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Op deze 8 manieren kun jij de NIVEA crème in het blauwe blikje gebruiken deze winter

De NIVEA crème in het blauwe blikje zorgt voor een soepele, zachte huid en voorkomt uitdroging. Net perfect voor tijdens de winterdagen. Maar op wat voor manieren kun je dit wondermiddel gebruiken?

Pak de NIVEA crème er maar bij, het is weer tijd voor verzorging. Geen nieuwe skincare routine nodig dit nieuwe seizoen.

8 manieren hoe je NIVEA crème in de winter kunt gebruiken

Wist jij al dat je de NIVEA crème op allerlei verschillende manieren kunt gebruiken? Met de volgende acht manieren wil jij je blauwe pot de hele winter op tafel laten staan.

1. Als huid verzachtende crème

Voelt je huid dit seizoen iets droger aan, pak dan gauw het blauwe blik erbij. Niet alleen zorgt dit voor hydratatie, maar ook wordt je huid er een stuk zachter van. Om een droge huid hoeven we ons in ieder geval geen zorgen meer om te maken.

2. Als lippenbalsem

Door de koude winter drogen onze lippen sneller uit, wat natuurlijk heel vervelend is. Smeer een dun laagje van deze crème op je lippen et voilà, binnen een mum van tijd heb jij geen last van droge lippen en blijven ze urenlang gehydrateerd.

3. Als bescherming tegen de kou

Deze crème dient ook als beschermlaag tegen de kou. Ben je dus even je muts of handschoenen vergeten als je de deur uitgaat, dan is dat geen ramp met dit blauwe blik in je tas.

4. Als nachtmasker

Ga je voor ultieme hydratatie, wees dan niet bang om deze crème te gebruiken als nachtmasker. Word wakker met een zachte, verzorgde huid. Dat is nog eens heerlijk ontwaken.

5. Als handcrème

De koude temperaturen tijdens de winter kunnen ervoor zorgen dat onze handen zichtbaar uitdrogen. Ook dan is het niet verkeerd om deze crème erbij te pakken. Als je je nagelriemen hierin meeneemt, zorg je ook gelijk voor je nagels.

6. Als gezichtscrème

Nu raden we je vooral niet aan om deze crème over je hele gezicht te smeren, aangezien het geen dagcrème is. Maar als je last hebt van droge huid of schilfertjes rondom je neus of wangen, kun je gerust een dun laagje aanbrengen.

7. Als bodycrème

Vooral na het warme douchen in de winter kan ons lichaam weleens droog aanvoelen. Je kunt dan deze crème het best aanbrengen wanneer de huid nog vochtig is.

8. Als voetencrème

Of je nu uit bad komt of in bed gaat stappen, de NIVEA crème laat je voeten zacht en glad aanvoelen.

Lees ook: