Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 17 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit product zorgt ervoor dat je er sunkissed uitziet zonder in de zon te liggen

Een lekker sunkissed kleurtje zonder dat je uren in de zon hoeft te liggen? Wat wil je nog meer! Natuurlijk houden we er allemaal van om in de zon te bakken en braden, maar dat is niet goed voor je huid. Gelukkig krijg je met dit product hetzelfde effect!

Klaar om er sunkissed uit te zien?

Sunkissed zonder zon

Nu het langzaam weer een beetje zonnig begint te worden (tussen de regenbuien door), wordt het weer tijd voor een sunkissed huidje. Deze krijgen we niet vanzelf (helaas) en er zijn meerdere opties waarvoor je kunt kiezen. Zo kan je naar de zonnebank gaan, maar dat is niet zo goed voor je huid.

Ook hele dagen in de zon liggen is niet de beste optie, alhoewel een dosis Vitamine D ook goed voor je is. Maar met een paar uurtjes zon komen we er ook nog niet. Daarom wil je vandaag nog dit product aanschaffen die zorgt voor een heerlijke sunkissed huid. We hebben het over Sunny Serum van Isle of Paradise en in de TikTok-video hieronder kan je zien waarom wij helemaal verkocht zijn door dit product.

@chelseaj0rdan

summer essential🌞now back in stock @sephora #isleofparadise #sunnyserum @The Isle of Paradise

♬ Pretty Woman – filmcusp

Deze blush van M·A·C Cosmetics staat bij elke huidskleur geweldig: dit is het bewijs

Reacties

Je koopt dit product al voor €18,95 en dat is de investering, als je het aan ons vraagt, meer dan waard. Dat lijken andere mensen ook te vinden, want ze reageren massaal op de video’s waarin het product gebruikt wordt. Zo schrijft een fan: “I’m I have been INFLUENCED.”

Andere kijkers schrijven: “I don’t even have the skin tone as u, but i’m running to buy it just cause u recommended it”, “isle of paradise is the goat” en “It looks so good!!!! Need to try this!!!!!” Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn vanaf dit moment helemaal obsessed met dit product!

Rennen! Hier scoor je wegwerpcamera’s voor de helft van het geld

Ga jij dit product toevoegen aan je routine?