Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 6 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Dit zegt je horoscoop over op wat voor mannen je valt

Misschien lijkt het of je exen en scharrels weinig gemeen hebben, maar ze hebben toch allemaal een overeenkomst. En wat dat is, dat vertelt je sterrenbeeld.

Ram (21 maart tot 19 april)

Je valt vaak voor charmante en zorgzame mannen. Helaas willen de mannen soms meer tijd en energie van je dan je er zelf in wilt steken. Jij bent namelijk onafhankelijk en impulsief en gehecht aan je eigen tijd en ruimte. Je vaart graag je eigen koers en dat begrijpt niet iedere man.

Stier (20 april – 20 mei)

Gepassioneerde mannen, die weten waar ze over lullen, daar val je als een blok voor. Dat kan nog wel eens hevige discussies opleveren, want jij bent ook best koppig. Ahum, haal ‘best’ maar weg. Maar door de goedmaakseks vergeet je alles weer.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen kletsen ongelooflijk graag over, over alles eigenlijk. Een man die goed kan luisteren is daarom wel zo prettig. Of in ieder geval een man die weet wanneer het nu even niet over hem gaat, maar over jou. Oeps. Maar het liefst heb je wel een charismatische en avontuurlijke gozer, want iemand die alleen maar ‘ja’ knikt, daar raak je heel snel op uitgekeken.

Kreeft (20 juni – 22 juli)

Je bent onafhankelijk, maar kunt ook heel aanhankelijk doen tegen je lover of vriendinnen. Het liefst heb je een man die jou emotionele stabiliteit geeft. Je ligt liever samen op de bank dan dat je met hem in een bar hangt. En dan nog iets: van alle sterrenbeelden heb jij de meeste kans om verliefd te worden op een collega.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw-vrouwen houden van slimme en creatieve mannen. Je wilt iemand die je uitdaagt op alle vlakken. Jij bent een natuurlijke leider, maar je wilt ook weer niet iemand aan je zijde die jou volgt als een mak schaapje. Net de juiste hoeveelheid tegengas.

Vind je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Eindelijk antwoord: Kan een bad guy ooit veranderen en een good guy worden?

Maagd (23 augustus – 22 september)

Je hebt de neiging te kiezen voor artistieke of emotionele types. Misschien omdat je zelf juist zo goed logisch kunt redeneren en stabiel bent. Pas wel op dat je niet iemand wordt die graag mensen fikst. Die mannen wil redden of verbeteren. Want, zoals het gezegde luidt: you can’t change a man.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij hebt een zwak voor zelfverzekerde mannen. Die imponeren je met hun blik, met hun manier van lopen, met wat ze zeggen. Je bent zelf ook een beetje een flirt, dus het kost je weinig moeite om met hem in contact te komen. Zolang hij je maar blijft boeien, gaat er niets mis.

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Jij bent verstandig. Je gaat voor zorgzame, betrouwbare mannen die de intentie hebben om langere tijd bij je te blijven. Nou ja, dat ben je in ieder geval van plan. Want in de praktijk ben je best grillig. Oeps.

Boogschutter (22 november -21 december)

Je houdt van intelligente mannen, die open-minded zijn. Ja, op allerlei manieren. Die tolerant zijn in hun opvattingen, maar ook open-minded in de slaapkamer. Samen gaan jullie op avontuur.

Steenbok (22 december – 19 januari):

Steenbokken zijn echte probleemoplossers. Je bent altijd situaties aan het analyseren. En omdat je bijna altijd aan het werk bent, vind je het belangrijk in een man dat hij jou steunt. Dat hij achter je staat. Je hebt het bovendien veel te druk voor mannen die je in de weg gaan staan.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Je bent dromerig en veranderlijk en daarom val je als een blok voor artistieke jongens. Maar ze zijn wel moedig en weten wat ze willen.

Vissen (19 februari – 20 maart):

Je bent graag alleen, maar met de juiste man verdwijnt die behoefte. Je wilt graag een steady man, die structuur kan geven aan je leven. Want zelf ben je chaotisch en dromerig. Hoewel je houdt van romantiek, vind je het belangrijker dat hij een arm om je heen slaat en zegt dat alles wel goed komt dan kaarslicht.

Cosmopolitan