Renée
Renée Love & Seks 8 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

6 redenen waarom daten met een agent(e) helemaal niet zo’n slecht idee is

Houd je wel van een man of vrouw in uniform? Dan heb je er vast weleens over nagedacht hoe het is om een politieman of vrouw te daten. En hé, er zitten zeker voordelen aan een relatie met een agent(e).

Beautify zou Beautify niet zijn als we deze prachtige punten niet uitgebreid voor je op een rijtje zouden zetten. Want hé, eigenlijk zien we alleen maar positieve dingen, ondanks dat het niet altijd een even veilig beroep is om te beoefenen.

Waarom het juist leuk is om te daten met een politieman of politievrouw

Daten met een politieman of -vrouw heeft zeker wel voordelen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

1. Ze dragen altijd een uniform

We noemden het net al even, maar is er serieus iets mis met het dragen van een uniform? Wij hebben er in ieder geval totaal geen probleem mee en jij waarschijnlijk ook niet. Vooral omdat je weet wát er onder het uniform zit.

2. Ze weten hoe ze je moeten beschermen

Eén ding is zeker, in de armen van een agent(e) voel je je veilig. Dat is zeker een voordeel aan het daten met een politieman of -vrouw, ze weten hoe ze je moeten beschermen.

Lees ook: 8 redenen waarom je met een piloot zou willen daten

3. Ze zetten zich in voor de veiligheid van heel Nederland

Politiewerk is hard werk dat niet altijd door iedereen evenveel gerespecteerd wordt. Maar hoe fijn is het idee dat jouw lover zich inzet voor de veiligheid van jou, je omgeving en de rest van Nederland? Daar kun je alleen maar respect voor hebben.

4. Ze zijn stoer

Daten met een agent(e) betekent dat je een stoer persoon aan de haak hebt geslagen. Als jij doodsbang bent voor spinnen is de kans groot dat je in ieder geval wel op je partner kunt rekenen en dat hij/zij niet óók een meter naar achter springt als je weer zo’n achtpotige vriend in je slaapkamer vindt.

5. Ze zijn geboren leiders

Veel politiemensen hebben één ding gemeen: ze zijn geboren leiders. Daarnaast moeten ze soms in een halve seconde een belangrijke beslissing maken. Met andere woorden, met zo’n persoon aan je zijde weet je in ieder geval dat er knopen doorgehakt worden en dat je in goede handen bent.

6. Ze zijn goede bestuurders

Tja, als je één ding goed kan als je bij de politie zit, dan is het autorijden. Tenminste, als je partner de weg op gaat natuurlijk. Politiemensen zijn op verschillende vlakken heel behendig, waaronder in het besturen van een auto.