Renée
Renée Love & Seks 10 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Hoe gaat het nu met de koppels van Temptation Island 2018?

Het nieuwe seizoen van Temptation Island loopt bijna op z’n einde en je bent zo geïnvesteerd in de relaties dat je bijna de koppels van vorig jaar vergeet. Want hoe gaat het eigenlijk met de Temptation Island 2018 koppels? Beautify zocht het voor je uit.

Temptation Island 2018 was natuurlijk een heel ander seizoen. Hoe kun je Tim en Deborah Leemans vergeten bijvoorbeeld? Hoog tijd om uit te zoeken of ze hun geluk hebben gevonden.

Hoe gaat het nu met de Temptation Island 2018 koppels?

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat het vorige seizoen van het ultieme liefdesprogramma op televisie te zien was en eerlijk, dat is het stiekem ook. We hopen dat iedereen hartstikke gelukkig is na Temptation Island, dus eens zien hoe het nu met iedereen gaat. Komt ‘ie:

kevin megan temptation island
RTL

Megan en Kevin

We hoeven je vast niet te vertellen wat er ook alweer gebeurde toen Megan voet in de villa zette. Ze viel direct voor de charmes van verleider Joshua die op zijn beurt ‘gewoon’ z’n werk deed en niet geïnteresseerd was in een relatie met haar.

De relatie met Kevin was wel direct over, maar hij vond wél geluk na Temptation Island. Hij was kort samen met verleidster Chloë en sindsdien is het qua nieuws alleen maar bergafwaarts gegaan. Door ex-vriendinnen wordt hij door het slijk gehaald en langzaam maar zeker verdwijnt hij steeds meer uit de spotlights.

Megan noemt zichzelf mede door haar 120.000 Instagram volgers een social influencer en lijkt continu op vakantie te zijn. Snap je? Het is onduidelijk of de exen nu een relatie hebben of vrijgezel zijn. Na de breuk met de beste vriend van Joshua hebben we bijvoorbeeld niet veel meer gehoord over Megans liefdesleven.

temptation island tim cherish

Deborah en Tim

Dit is een koppel dat je niet snel vergeet. Tim maakte zichzelf geliefd en tegelijkertijd ook gehaat met zijn uitspraken. Met Deborah gaat het zelf trouwens prima. Ze is Mrs Universe België 2019 en vermeldt zelfs in haar Instagram bio dat ze vrijgezel is. Weet je ook meteen weer wat haar relatiestatus is.

Als je van haar Instagram kiekjes uitgaat kun je in ieder geval stellen dat ze er onwijs gelukkig uitziet. Zou Tim net zo happy zijn? Timtation timmert hard aan de weg als DJ, promoter, influencer en ja… wat niet? Hij wordt de laatste tijd niet met een nieuwe vrouw aan zijn arm gespot, dus waarschijnlijk geniet hij ook van zijn vrijgezelle bestaan.

mezdi en daniëlle temptation island relatie
RTL

Daniëlle en Mezdi

Ook Mezdi en Daniëlle maakten een onuitwisbare indruk tijdens hun deelname. Het werd al snel duidelijk dat hun relatie niet heel gezond meer was. Dat weerhield Mezdi er niet van om in het realitywereldje te blijven, terwijl Daniëlle vooral haar geluk buiten de spotlights zoekt.

Mezdi deed op zijn beurt nog mee aan Ex On The Beach: Double Dutch en haalde meerdere keren het nieuws omdat hij zich niet altijd even netjes gedroeg op de weg. Afgelopen februari liet hij doorschemeren dat er een (onbekende) vrouw in zijn leven was, maar hoe het nu verder gaat is onbekend.

Over Daniëlle is inmiddels niet zo heel veel te vinden. Ze is niet heel actief op social media en de relatie met Fabrizio is na Temptation Island snel stukgelopen. Iets met Mezdi. Zolang ze maar gelukkig is, toch?

Wikipediapagina van Temptation Island jeremy

Vanessa en Jeremy

Vanessa en Jeremy waren een ijzersterk koppel in Temptation Island 2018. Het komt daarom vast niet als een verrassing dat ze nog steeds samen zijn. Na heel wat jaren samen zijn hebben de twee hun eerste huisje gekocht en wonen ze samen.

Zo zie je maar dat dit programma echt niet alle relaties kapotmaakt. Wat zeggen we? Dat je er zelfs sterker uitkomt. Dit koppel is daar een mooi voorbeeld van. Jeremy schreef het volgende lieve bericht op Instagram:

“Ik ben nog altijd even gelukkig met Vanessa als voor temptation. Zij is een aanvulling op mijn leven (en ook de vrouw van mijn leven) en iedereen mag dat weten. Hou van je en ben ook super trots op jou boef.” Super lief.

Lees ook: Wist je dat je meer van Temptation Island leert dan je denkt? Deze relatie tips zijn onwijs waardevol