Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 15 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

8 redenen waarom je met een piloot zou willen daten

Heb jij je prins op het witte paard nog niet gevonden? Maak je geen zorgen, je bent nog jong en er loopt genoeg mannelijk schoon rond op de wereld. Wil jij echt hoteldebotel met je hoofd in de wolken zitten? Alle reden om dan een piloot te daten want boy oh boy met zo’n man zit je altijd goed.

Staat in zijn Tinder bio dat hij piloot is? Twijfel dan geen seconde. Er zijn redenen genoeg om een drankje met deze vent te gaan drinken. Wij hebben acht redenen op een rijtje gezet die alle twijfel bij je wegnemen.

1. Hij is aantrekkelijk

Als jij ooit een lelijke piloot hebt gezien horen we het graag van je want aan het eind van de vlucht zien wij áltijd een sexy piloot zijn koppie om de hoek van de cockpit steken. Het oog wil natuurlijk ook wat en mannen in pak krijgen per definitie een tien plus.

2. Hij vliegt je de hee wereld over

Als jij dol bent op reizen zit je met een piloot helemaal goed. Het is zijn baan om de wereld rond te vliegen en als zijn vriendin mag jij ook gratis meevliegen naar warme landen en luxe kuuroorden. Winnen.

3. Hij heeft geld

En daar moet je het natuurlijk nooit voor doen maar het is zeker geen afknapper.

4. Hij is avontuurlijk

Als je niet van avontuur houdt ga je ook geen vliegvelden besturen dus je kunt er wel zeker vanuit gaan dat deze guy een avontuur is en dat vindt jij super aantrekkelijk.

5. Hij kan goed tegen stress

Als je een relatie hebt met een piloot zit je in ieder geval nooit met een gestrest persoon op de bank. Hij is heel wat gewend en één van de vaardigheden die je als piloot moet hebben is dat je stressbestendig bent.

6. Hij heeft een goede conditie

Piloten moeten in topconditie zijn (al zou je denken dat ze alleen maar zitten). Ze mogen nooit moe zijn en sporten daarom op lekker fit te blijven. Helemaal niet zo gek dus als hij opeens een sixpack onder zijn shirt vandaan tovert.

7. Hij heeft verantwoordelijkheidsgevoel

Hij bestuurt ten slotte een heel vliegtuig en is ervoor verantwoordelijk dat alle passagiers weer veilig voet aan land zetten aan de andere kant van de wereld.

8. Hij kan zien hoe mooi je bent

Piloten hebben geen slechte ogen want dan mag je niet vliegen. Hij ziet dus altijd hoe mooi jij bent. Inkoppertje toch?!

Is een piloot toch niet zo jouw ding? Dan kun je altijd nog met een docent gaan daten want ook dat heeft veel voordelen.