Renée
Renée Love & Seks 6 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Waarom Schorpioenen en Kreeften de beste vriendinnen zijn die je je kunt wensen

Je sterrenbeeld zegt meer over je persoonlijkheid dan je denkt. Zo kun je op voorhand al weten of iemand lief, eigenwijs of juist heel koppig is op basis van zijn of haar sterrenbeeld. En als er twee sterrenbeelden zijn die je wil omarmen in je leven dan zijn dat wel de Schorpioen en Kreeft.

Bij jouw sterrenbeeld matcht namelijk super goed met andere sterrenbeelden. Sterker nog, niet voor niets wil je een Schorpioen en een Kreeft in je leven, want dit kunnen zomaar je allerbeste vriendinnen ooit zijn.

Waarom je het sterrenbeeld Schorpioen en Kreeft in je leven wil hebben

In je vriendschap ben je waarschijnlijk op zoek naar iemand die altijd voor je klaarstaat, net als jij er voor haar bent. De Schorpioen en Kreeft passen dan perfect bij jou en daar zijn twee ijzersterke redenen voor:

Ze zien je als vriendin voor het leven

Een Kreeft in het bijzonder is niet iemand met honderden vriendinnen, maar met een paar heel goede vriendschappen. Zij dragen hun vriendinnen op handen. Ja, het duurt even voordat ze zich compleet hebben opengesteld, maar als je eenmaal in hun cirkel zit ben je vriendinnen voor het leven.

Het duurt even voordat deze vriendschap is opgebouwd. Goede vriendschappen kosten nu eenmaal tijd. Als het dan zover is weet je dat ze niet afhaakt als jullie een keer ruzie hebben of als het even wat minder gaat, want deze vrouw is er 24/7 voor je. Ook in slechte tijden.

Ze zijn toegewijd aan jou

Een Kreeft en Schorpioen weten dat je niet een vriendin bent voor even, maar voor je hele leven. Daarom zijn ze onwijs toegewijd aan de vriendschap. Zelfs als jullie het druk hebben en niet kunnen afspreken doen zij er alles aan om niets van jouw leven te missen en vice versa.

Jullie appen, bellen en sturen elkaar soms zelfs een kaartje als je elkaar lang niet hebt gezien. Het maakt in deze vriendschap daarom niet uit of jullie elkaar gisteren voor het laatst hebben gezien of een maand geleden. Het is hoe dan ook onwijs gezellig en goed als jullie wél bij elkaar zijn.

Meer lezen over de Kreeft: Waarom vrouwen met het sterrenbeeld Kreeft de zorgzaamste vriendinnen zijn

Popsugar