Omani McDaniels
Omani McDaniels Love & Seks 6 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

7 redenen waarom jullie een belachelijk leuk koppel zijn

Soms kom je stelletjes tegen, die voor elkaar gemaakt lijken te zijn. Alles lijkt te kloppen en het plezier spat ervan af. Als jij en je man zo’n stelletje zijn, mogen jullie jezelf gelukkig prijzen. Hier zijn een aantal redenen waarom jij en je lover zo’n geweldige koppel zijn.

1. Jullie zijn niet bang om ruzie te maken

Ruzie maken is niet altijd een slecht iets. Soms zijn ruzies nodig in een relatie. Jullie krijgen de kans om gevoelens te uiten en van elkaar te leren wat jullie wel en niet fijn vinden. Jullie luisteren dan ook naar elkaar en proberen een compromis te sluiten, zodat die specifieke ruzie nooit meer voor hoeft te komen. Vervolgens heb je goedmaakseks en dat is altijd leuk.

2. Jullie houden jullie privé leven privé

Jullie zijn niet de types om ruzies op social media te delen. Jullie begrijpen dat het onzinnig is om al je vuile was buiten te hangen. Jullie dealen ermee als volwassenen. Hetzelfde geldt trouwens voor zoetsappige berichtjes. Misschien met een verjaardag of een jubileum, maar niet elke dag, want dat is alleen maar irritant.

3. Jullie hebben een leven buiten jullie relatie

Jullie zijn individuen die begrijpen dat het belangrijk is om een leven te hebben buiten jullie relatie om. Jullie hoeven niet 24 uur per dag bij elkaar te zijn en je eigen levens op te geven om een goed stel te zijn. Jullie zijn juist zo sterk door je onafhankelijkheid.

4. Jullie steunen elkaar

Jullie zijn elkaars grootste fan. Als er grote beslissingen gemaakt dienen te worden, dan vertrouwen jullie elkaar. Jullie weten namelijk dat je altijd het beste met elkaar voor hebt. Jullie zijn elkaars steunpilaren, omdat jullie dat willen en aankunnen.

5. Jullie zijn beste vrienden

Jullie begrijpen dat de beste relaties bestaan uit twee vrienden die ook liefde delen. Jullie kunnen schaamteloos maf doen, omdat je plezier uit elkaars gezelschap haalt. Zelfs als de relatie stuk zou lopen, zouden jullie nog vrienden willen zijn.

6. Jullie zijn niet jaloers

Er zullen vast anderen zijn die zich graag tussen jullie in wurmen, omdat ze zien hoe goed jullie het hebben. Maar jullie zijn niet jaloers, want jullie weten dat als het erop aan zou komen, jullie altijd voor elkaar zouden kiezen. Jullie weten allebei dat een alternatief nooit zou voldoen aan de eisen, daarom maken jullie je niet druk. Niets minder dan 100 procent vertrouwen.

7. Jullie zijn altijd aan het lachen

Niemand is grappiger dan jouw man en hetzelfde geldt van zijn kant. Jullie hebben zo enorm veel plezier met elkaar dat een dag zonder buikpijn van het lachen bijna ondenkbaar is. Komt vast ook omdat jij de leukste lach op aarde hebt en hij niets liever doet dan jou te laten gieren.

LEES OOK: Dít is waarom op vakantie gaan met je lover het leukste is wat er is

your tango