Emma Toussain
Emma Toussain Life 14 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Donny Roelvink toont éindelijk zijn cover van Men’s Health

Dat Donny Roelvink op de cover van Men’s Health zou komen te staan, was een kwestie van tijd. De knappe en goed getrainde man liet al even een voorproefje zien in De Roelvinkjes, maar nu is de cover dan ook echt uit.

Hij deelt de eerste beelden van zijn buikspieren op Instagram

Donny Roelvink toont éindelijk zijn cover van Men’s Health

De jongste Roelvink-broer heeft een hele fitness-reis doorgemaakt. Vroeger was hij juist aan de zwaardere kant, maar toen hij ging trainen ging dat al heel snel de andere kant op. Hij heeft discipline, sport veel en eet gezond en dat werpt zijn vruchten af. Hij past dan ook heel goed op de cover dan Men’s Health, alhoewel hij dat zelf toch anders ziet.

Dat laat hij dan ook weten op Instagram:

“Dromen komen uit, het begint allemaal bij een visie en die ene eerste dag. Dit had ik mij namelijk 10 jaar geleden NOOIT kunnen voorstellen. Sport heeft mijn leven gered, mij een carrière gegeven en mij laten voelen dat ik besta. Dit is de kers op de taart en ik ben @kirstenvandenbergg dankbaar voor het realiseren hiervan. Als ik dit kan… dan kan jij het ook.”, schrijft hij bij de post.

De Roelvinkjes

De na het herstel van zijn ongeluk én na zijn strijd tegen kanker, heeft Donny gemerkt hoe kostbaar het leven is en dat niks voor lief mag worden genomen. En uiteraard vader Dries, die zich inmiddels dankzij TikTok de bekendste Nederlander ooit (haha) mag noemen, maar ook steeds een dagje ouder wordt. Hoe gaat het met de mannen en hoe staan zij nu in het leven? Heel anders dan vroeger, aangezien de mannen nu allemaal anders in het leven staan dan een aantal jaar geleden. Maar iedereen groeit en wordt volwassen; dus dat is mooi om te zien.

Big sister advice: zo ga je om met onzekerheid tijdens de datingfase