Emma Toussain
Emma Toussain Koopjes en budgethacks 15 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Heel TikTok maakt de perfecte slick back bun met dít product van de Action

Ren naar de Action, want ze hebben toch weer een bizar fijn item in de schappen liggen. Het gaat om de Anti Frizz Stick, waarmee je je pluishaartjes vast kunt plakken als je wil gaan voor een echte <em>slick back bun.

Heel TikTok gaat los om déze anti frizz stick

Anti Frizz Stick van €0,99 gaat helemaal viral. Het zorgt er namelijk voor dat je alle losse haartje op je hoofd vast kunt ‘plakken’. Wil jij een slick back bun, maar heb je altijd van die hele kleine haartjes de uitsteken? Of heb je pluishaar, waardoor je haar nooit netjes zit? Nou, met dit borsteltje zijn je pluishaartjes zo verleden tijd. En dit item is natuurlijk helemaal populair door budgetvriendelijke prijs. Zo kan je er nog een aantal inslaan ook.

TikTokker Anna van Borre zag de hype ook ontstaan en probeerde het zelf uit. Eenmaal haar mooie krullen in een staart gebonden ging ze aan de slag: en jahoor, de pluishaartjes verdwenen als sneeuw voor de zon.

@annavanborre

Voor €1!!!!!!!!! Ren!!!!!

♬ origineel geluid – Anna van Borre

“k ga dit vanmiddag halen voor slickback voor morgen”, laat een volger weten. Ook hebben ze dit schijnbaar al heel lang bij de Action en zijn we wat late to the party, maar ja het gaat nú pas viral. Wedden dat het nu overal uitverkocht is?

Favo beautyproducten van celebs proberen?

Celebs zijn altijd prachtig en zien er uit om door een ringetje te halen. Natuurlijk hebben zij vaak een heel team om hen heen en ze krijgen de duurste producten opgestuurd. Maar de spullen uit de drogist werken vaak nét zo prima en zijn voor ons een stuk bereikbaarder. Good to know: er zijn een hoop producten onder de 15 euro die jij heel makkelijk kunt kopen en uit kunt proberen zonder je schuldig te voelen tegenover je zorgvuldig opgebouwde spaarrekening. En laten celebs nou ook fan zijn van die items.

Deze prachtige blush gebruikt Sofia Richie voor de sunkissed look