Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 11 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

4 x favo beautyproducten van celebs onder de 15 euro

Als je denkt aan celebs.. denk je aan geld, roem en dure dingen. Je denkt dan ook dat ze baden in goud, crèmes smeren van 100 euro en ga zo maar door. Hailey Bieber is echt onze queen of beauty. Maar wist je dat zij ook gewoon fan zijn van goedkope make-up? Werkt vaak nog beter ook.

De favoriete beautyproducten van celebs

Celebs zijn altijd prachtig en zien er uit om door een ringetje te halen. Natuurlijk hebben zij vaak een heel team om hen heen en ze krijgen de duurste producten opgestuurd. Maar de spullen uit de drogist werken vaak nét zo prima en zijn voor ons een stuk bereikbaarder. Good to know: er zijn een hoop producten onder de 15 euro die jij heel makkelijk kunt kopen en uit kunt proberen zonder je schuldig te voelen tegenover je zorgvuldig opgebouwde spaarrekening.

Lekker smeren!

Kendall Jenner – Infaillible More Than Concealer

Kendall Jenner ziet er altijd flawless uit en dat komt natuurlijk door haar prachtige gezicht en haar make-up artiest Mary Phillips, maar ook door de concealer die ze gebruikt. En dat is er gewoon eentje van L’Oreal, de Infaillable More Than Concealer.

douglas
Douglas

Hailey Bieber – NYX Professional make-up Slim Lip Pencil

Hailey Bieber staat bekend om haar prachtige lippen en die omlijnt ze ook gewoon met een liner van NYX. En die kan je gewoon kopen bij Douglas!

Douglas
Douglas

Emily Ratajkowski – Eucerin Aquaphor Huidherstellende Zalf Dagcrème

Emrata heeft een prachtige huid en dat komt ook gewoon door de dagcrème van Eucerin. Goedkoop én werkt als een trein!

Bol.com
Bol.com

Margot Robbie – Burts Bees Tinted Lipbalm

Onze favoriete Barbie – Margot Robbie – gebruikt graag een lippenbalsem van Burts Bees. En dan wel die ene met een kleurtje, zodat je gehydrateerd blijft én goed verzorgd.

Douglas
Douglas

Nou, dat is nog eens goed te doen toch? Deze vrouwen zijn prachtig en dat hoeft dus helemaal geen enorm prijskaartje te hebben.

Een koelkastje voor je skincare? Die is goedkoper dan je denkt