Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 24 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Een koelkastje voor je skincare? Die is goedkoper dan je denkt

Beauty-en skincareproducten blijven vaak langer goed als ze op een koele en donkere plek opgeborgen worden. Dit kan natuurlijk in een donker laatje zijn ergens, maar wát nou als we je vertellen dat er heuse beauty koelkasten zijn? En dat die helemaal niet zo bizar duur zijn?

Zó makkelijk haal jij een mini koelkast voor je beautyproducten in huis

Wij vonden namelijk een pareltje die je voor minder dan 60 ekkies in je badkamer hebt wstaan. het gaat om de StylPro’s Beauty Fridge en deze is speciaal ontworpen om je huidverzorgings- en schoonheidsproducten – zoals oogcrèmes, sheetmaskers en zelfs nagellak – te koelen. Hoe lekker is het om je oogmaskers koud op je ogen te leggen? Is nog extra goed voor de zwelling ook.

De koelkast komt in wit met gladde roségouden accenten en koelt de inhoud tot 20 °C onder kamertemperatuur, maar nooit onder 2 °C, omdat de formules anders zouden bevriezen of bederven en da’s natuurlijk totaal niet de bedoeling. De plug-in box heeft ingebouwde ruisonderdrukking en biedt zelfs warmte-instellingen voor dingen als handverwarmers.

LOOKFANTASTIC

Je shopt de mini koelkast bij LOOKFANTASTIC Hoe leuk?!!!

De ultieme skincare queen

De 54-jarige Jennifer Lopez is mogelijk één van de mooiste vrouwen op aarde en ze verbaast fans al jaren met het feit dat ze eigenlijk geen dag ouder lijkt te worden. Hoe dat kan? Goeie genen, een goeie skincare routine en wie weet ook wat kleine spuitjes hier en daar, alhoewel dat bij haar helemaal niet opvalt. Wel deelt ze haar geheimen nu en die moeten we goed in onze oren knopen.

Dit is het geheim achter de perfecte huid van Jennifer Lopez
JLo heeft een prachtige huid en daar kunnen wij, zelfs op onze leeftijd, hartstikke jaloers op zijn. Natuurlijk heeft ze al de tools en het geld van de wereld om dit aan te pakken, maar is altijd al knap geweest. En natuurlijk zorgt ze goed voor haar huid, maar er is één ding wat ze elke dag gebruikt om ervoor te zorgen dat haar huid beschermt.. en dat is dít product.

Dit is het geheim achter de perfecte huid van Jennifer Lopez