Emma Toussain
Emma Toussain Mode 28 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

DR. MARTENS X GANNI: zijn dit jouw nieuwe herfstboots?

Als jij nu in de twintig bent, heb jij hoogstwaarschijnlijk in je middelbare schooltijd een paartje Dr. Martens in je kast gehad. Deze kistjes waren razend populair in elke situatie. School? Doe ze maar aan. Feestje? Jawel. Uiteten? Kan prima. De laarzen zijn stoer (en een tikkeltje oncomfortabel eerst) en zijn bezig met een enorme comeback. Het Deense it-merk GANNI werkt samen met hen voor de perfecte herfstlaars.

DR. MARTENS X GANNI: zijn dit jouw nieuwe herfstboots?

Dr. Martens, ook bekend als Docs of DMs heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1940. Oorspronkelijk ontworpen als duurzame werkschoenen, werden ze al snel omarmd door rebellen, muzikanten en mode-iconen. Vandaag de dag blijft het merk een symbool van zelfexpressie en individualiteit. Het Deense merk bestormde de markt in 1999 en viel al snel op door de bijzondere ontwerpen en de wens om dingen anders te doen. Omdat GANNI geobsedeerd is door duurzame materialen is er 50 procent gerecycled plastic gebruikt en polyester vesters voor deze collab.

martens x ganni
DR. MARTENS x GANNI

Stijl is één ding, maar comfort is net zo belangrijk. En raad eens? Dr. Martens nailed that. Die luchtkussen zool geeft je het gevoel alsof je op wolken loopt, wel ná het inlopen. De zool is perfect, de schoenen zelf wat stijf bij aanschaf. Maar als je eenmaal gewend bent aan deze laarzen lopen ze heerlijk.

Tof toch, deze samenwerking? Wanneer de laarzen beschikbaar zijn is nog niet bekend, maar je kunt je wel alvast aanmelden op de website.

5 x redenen dat Hyves leuker was dan Instagram of Facebook