Redactie
Redactie Beauty en Style 18 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Huh? Droogtrommeldoekjes schijnen dé oplossing te zijn tegen statisch haar

Zo nu en dan spotten we op TikTok de meest geniale hacks. Van een hack waar je met concealer kan zorgen voor een facelift tot dé truc om wallen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. En dat gaat maar door. We kwamen nu iets verrassends tegen waarvan we durven te wedden dat jij het nog niet kende. Droogtrommeldoekjes zijn dé oplossing tegen statisch haar.

Ja, echt. We praten je bij.

Droogtrommeldoekjes tegen statisch haar

Hoewel er genoeg hacks bestaan om statisch haar te voorkomen, is dat vaak al te laat als je er last van hebt. Hoe krijg je je wilde manen dán onder controle? Nou, de oplossing is vrij simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn droogtrommeldoekjes.

Je weet wel, van die doekjes die je in de droger doet om te zorgen dat je was lekker ruikt en anti-statisch wordt. Dat helpt dus niet alleen voor je kleding, maar ook voor je haar.

Gespot op TikTok

Misschien heb je het weleens gezien: de filmpjes op TikTok waar meiden met een statische staart een doekje door hun haar heen halen. En wat denk je? Niks meer te zien van het statische haar. De hack werkt dus heel makkelijk: haal het doekje over je hoofd van haarwortel tot de punt en je ziet dat je coupe binnen no-time anti-statisch is. Multifunctioneel.

@style

OKAYYY NO WAY this actually works?! Staticky hair be gone! 🤩 @jessimartorell #fyp #foryou #foryoupage #hair #hairhack #static #hairtricks

♬ sonido original – jessica.martorell