Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 18 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo leuk: Bagels & Beans verkoopt nu cadeaukaarten (maak je bestie blij!)

Het is al jaren een begrip in menig stad: Bagels & Beans. Hier ging je lunchen tijdens je tussenuur, haalde je een ijskoffie in de zomer en nog steeds zitten we er graag. De bagels zijn hartstikke lekker en het is gezellig. De perfecte plek om bij te kletsen met je vriendinnen.

Je kunt nu ook cadeaukaarten aanschaffen en die aan iemand geven!

Bagels & Beans verkoopt nu cadeaukaarten en genietpakketten

Sinds 1996 serveert Bagels & Beans niet alleen bagels en koffie, maar ook geluksmomenten. Dat bedoelen we met die gezellige momentjes met je vriendinnen; even bijkletsen onder het genot van een goeie koffie en een lekkere bagel.

Geluk op een kaartje

In een wereld die constant draait en waar we continu streven naar meer, lijkt stilstaan moeilijker maar belangrijker dan ooit. Daarom introduceert Bagels & Beans een cadeaukaart: zodat je iemand blij kunt maken.

Leuke dingen doen in de herfst?

Soms kan het lastig zijn om zo net na de zomer te bedenken wat jegraag wil ondenemen met je vriendinnen. Het eeuwig terrassen kan niet meer, of is in elk geval een stuk minder comfortabel. Daarom hebben wij een aantal hele leuke maar vooral herfstproof ideetjes onder elkaar gezet, zodat jullie jezelf goed bezig kunnen houden.

De herfst is misschien nog leuker om quality time met je vriendinnen door te brengen. De dagen worden weer korter dus die extra gezelligheid kan je goed gebruiken. En verandering van seizoenen is goed om elke situatie weer opnieuw te waarderen, de herfst heeft namelijk ook hele fijne kanten endie kan je dan samen ontdekken. Wat denk je bijvoorbeeld van thriften? Of van een herfstdiner organiseren? Zo hou je elkaar lekker bezig en het is dus nog reuze gezellig ook. Bekijk hier meer herfst-activiteiten om te doen met je vriendinnen. Of jullie gaan lekker lunchen bij Bagels & Beans 😜

Wil je hebben: dit serum is knalroze én zorgt voor een goeie huid