Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 27 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil je hebben: dit serum is knalroze én zorgt voor een goeie huid

We weten dat de Barbie-hype inmiddels al is overgewaaid maar dat we een voorliefde hebben voor roze dingen blijkt.. geef ons een roze skincare-serum en we zijn blij. En ook als dat nog eens heel goed blijkt te werken. En lekker blijkt te ruiken.

Let’s go pink!

Het roze serum

Skincaremerk The Ordinary heeft namelijk een beschermend serum uitgebracht in een knalroze kleur. Ja, dat betekent dus ook dat je dat roze serum gewoon op je gezicht smeert. Wij probeerden het uit en no worries: na even smeren zag je daar niks meer van. Het serum heeft als grootste taak het beschermen van de huidbarrière. Het is belangrijk dat deze gezond is, omdat deze barrière je huid beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Het serum genaamd Soothing & Barrier Support pakt problemen met de huidbarrière holistisch aan. Het idee is dat dit serum niet dient als ‘pleister’ op het probleem, maar dat het ook echt helpt versterken.

@beautifymagazine

Roze serum van The Ordinary??😱 #theordinary #skincare #serum #pinkserum #review #voorjou #beautytok #beauty #huidverzorging

♬ origineel geluid – Beautify

Wat doet het serum, los van ‘beschermen’?

Het pakt roodheid aan, het hydrateerd en verzacht. En om even wat dieper in de cijfers te duiken: het serum boost de hydratatie van de huid direct met 86 procent dus da’s echt mega veel. Het product belooft je huid binnen twee uur te herstellen dus je moet ook redelijk snel resultaat zien. En natuurlijk al helemaal als je het regelmatig gebruikt. Kijk natuurlijk altijd wel even hoe jou huid specifiek reageert, dat is bij iedereen anders.

Het kost €20.40, dus iets meer dan de andere producten van het merk. Maar voor een serum nog steeds een koopje.

Bruin blijven in de winter?

Ook in de winter zijn er enorm veel opties om een zomerse gloed op de huid te behouden. Wat het beste werkt is natuurlijk voor iedereen verschillend. Toch lijkt er nu een optie wel héél makkelijk en natuurlijk voor iedereen, namelijk: het eten van deze groente.