Emma Toussain
Emma Toussain Mode 17 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze bekende winkel heeft dé perfecte UGG dupes

Iedereen loopt tegenwoordig weer op UGGs. Die comfy méga pantoffels die je buiten draagt? Ja, ze zijn weer helemaal in. Al een tijdje inmiddels, maar aangezien het nu weer koud is buiten haalt iedereen ze weer uit de kast. Waar het vroeger echt een no-go was om nep UGGs in huis te halen, boeit dat nu minder. Waarom zou je meer dan 100 euro betalen voor schoenen als dat niet hoeft?

Deze bekende winkel heeft dé perfecte UGGs dupes

Schoenenwinkel VanHaren heeft nu ook een soort UGGs, Australian boots genaamd, in hun collectie zitten. Op die manier ben je maar € 34,99 (ja echt!!!) kwijt voor deze warme instappers. Waar je vroeger de nepperds meteen spotte, valt dat nu mee. En.. who cares anyway? Als je voeten maar warm zijn.

UGG's dupe VanHaren
VanHaren

Je oude UGGs afknippen

Heel veel mensen hebben hun oude (uit het jaar 2012) UGGs nog in de kast liggen. Omdat de hoge laarzen nu juist niet in de mode zijn maar de mini’s wel, wil je die dus eigenlijk hebben. Maar vind je het zonde om nieuwe te halen? Dan kan je je oude laarzen ook gewoon afknippen. Klinkt spannend, maar is heel goed te doen. Een klein DIY-projectje, maar wel met gewenst resultaat. Wil je weten hoe je je oude UGG’s weer nieuw leven in kunt blazen?

Lief voor je geld

Als we het toch hebben over budgetvriendelijke alternatieven.. moet je dit ook ff checken. Je hebt vast wel eens van pilates gehoord óf misschien zelfs wel eens beoefend. Het is populair, vooral reformer pilates wordt regelmatig geboekt. Je weet wel, oefeningen op zo’n schuifapparaat. Het enige nadeel is wel.. het is vaak heel erg duur. Heb je daar het geld niet voor? Of niet voor over? Voor de prijs van een vaatdoekje doe je het gewoon zelf. Ja, je leest het goed. Een vaatdoek.

Het is bewezen: kleding van je lover aantrekken is gezond