Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 3 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Gezellige uitjes om met je vriendinnen te doen tijdens de koudere herfstdagen

Soms kan het lastig zijn om zo net na de zomer te bedenken wat je graag wil ondenemen met je vriendinnen. Het eeuwig terrassen kan niet meer, of is in elk geval een stuk minder comfortabel. Daarom hebben wij een aantal hele leuke maar vooral herfstproof ideetjes onder elkaar gezet, zodat jullie jezelf goed bezig kunnen houden.

Dit wil je doen met je vriendinnen tijdens de herfstdagen

De herfst is misschien nog leuker om quality time met je vriendinnen door te brengen. De dagen worden weer korter dus die extra gezelligheid kan je goed gebruiken. En verandering van seizoenen is goed om elke situatie weer opnieuw te waarderen, de herfst heeft namelijk ook hele fijne kanten endie kan je dan samen ontdekken.

Vintage shopping

Go thrifting! Er zijn talloze leuke vintage winkels te vinden om eens goed in rond te snuffelen. Je kunt natuurlijk gaan voor kleding of schoenen, maar er zijn ook heel veel toffe vintage meubelwinkels waar je echte parels kunt scoren. Wie weet kan je je huisje nog een upgrade geven ook.

Organiseer een herfstdiner

Om de herfst écht goed te vieren is een diner geen gek idee. Maak jullie favoriete herfstsoepen, stoofjes, pasta’s en noem het maar op. Alles wat je lekker vind maar op een warme zomerdag vaak te zwaar aan voelt. Dek de tafel leuk, kleed jullie mooi aan en genieten maar.

Romantisch doen in het herfstseizoen: dit zijn de leukste najaarsdates

Probeer een nieuw restaurant

Wij zien het al helemaal voor ons: dineren in van die mega gezellige en stijlvolle restaurantjes waar je nog niet eerder bent geweest. Genieten van een goeie wijn of een heerlijk dessert.. ja, prima plan.

Ga op citytrip in eigen land

Een reisje naar Barcelona is geweldig maar misschien wat lastig te realiseren op korte termijn met een vriendinnengroep. Ga daarom maar één nachtje weg ergens in de buurt. Ben je toch even uit je dagelijkse omgeving en natuurlijk hartstikke gezellig.

Geef een Halloween-feest

Eind oktober is het tijd voor Halloween en mocht je van verkleedfeestjes houden is dít jouw tijd om te stralen. Wat luidt de herfst beter in dan Halloween?

Neem samen een manicure

Weg met die lichte kleuren en ga voor bruin, donkerrood en donkergroen.. neem met z’n allen een herfstmanicure en zo zijn jullie met alle vriendinnen klaar voor een nieuw seizoen.

Organiseer een spelletjesavond

Spelletjesavonden zijn gezellig én je hoeft de deur niet uit. Lekker warm en comfortabel en je kunt ‘t zo leuk maken als je zelf wilt.

Wakker worden met een mooi uitzicht? Bij deze 8 hotels wordt wegdromen wel heel makkelijk