Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

B&B Vol Liefde-Olof zoent met Margje, zijn nieuwe vriendin

Als er iemand is die populair is na het kijken van B&B Vol Liefde.. is het Olof wel. Olof vond geen liefde bij Marian, maar hij won wel de harten van het Nederlandse publiek. Hij is regelmatig te gast in tv-uitzendigen, hij heeft een goedlopend Instagram-kanaal én zelfs een eigen webshop. Dat hij ook nog eens de liefde bij iemand anders heeft gevonden is natuurlijk helemaal leuk. Haar naam is Margje en het is dik aan tussen die twee.

B&B Vol Liefde-Olof zoent met Margje

Aran Bade gaat namens RTL Boulevard langs bij het verliefde stel. Eerder wilde Olof nog niks kwijt over zijn nieuwe vlam maar nu mag iedereen het weten.. hij helemaal gek op Margje.

Aran vraagt of er al gezoend is, wat hij toch eigenlijk wel wat ongemakkelijk vindt om te vragen. Gelukkig is Margje de moeilijkste niet en vertelt dat dat al lang gebeurd is. Ook laten ze een klein kusje zien op de camera. ‘Niks mis mee’, grapt ze nog. Ah, al he-le-maal op elkaar ingespeeld.

Fans van Olof vinden het allemaal prachtig: “Geweldig Olof wat een leuke, charmante vrouw ❤️” en “Oh wat fijn voor Olof en natuurlijk ook voor Margje. Wat een leuk stel samen. Ik hoop dat ze nog lang van elkaar mogen genieten ❤️” Dat hij geliefd is is duidelijk, hij krijgt heel wat hartjes opgestuurd.

B&B Vol Liefde in de bios?

Fanfavorieten Olof en Anne zijn binnenkort namelijk te zien op het witte doek. RTL sprak de twee nieuwe filmsterren op de set van de film Bed & Breakfast. Het wordt een romantische komedie en Sanne Langelaar en Mingus Dagelet spelen de hoofdrol, maar er zijn dus ook twee rolletjes weggelegd voor de ervaren B&B-gasten. Wat spelen ze dan? Juuuuuist, gasten. Hoe die verhouding in elkaar zit weten ze nog niet, maar is natuurlijk een hele leuke kans.

Bij deze snackbar kan je tijdens dierendag hondensnacks uit de muur trekken