Emma Toussain
Emma Toussain Reality 22 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

We love Olof! Hij reageert nu zelf op zijn deelname aan B&B Vol Liefde

Alle lof voor Olof: het is een zin die nu al weken viral gaat op social media en dat heeft alles te maken met Olof, de eerste liefdeskandidaat van Marian. Hij zag het helemaal zitten met haar; Marian vond hem ook wel leuk. Maar als een goede vriend, dus vond ze het lastig om hem naar huis te sturen. Dat Marian niet zijn #1 fan is, daar zit hij niet mee. Hij heeft er duizenden bij en daar reageert hij nu zelf op.

Laten we ook hopen dat er een leuke vrouw voor hem bij zit.

Olof reageert nu zelf op zijn deelname aan B&B Vol Liefde

Videoland moet de goedlachse man natuurlijk even voor de camera hebben, want wat vindt hij van al die aandacht?”Ik wordt nou wel heel erg herkend via de sociale media,” vertelt hij. Daarna moet hij grinniken om zijn eigen uitspraken, vooral de ‘niks mis mee’ is een beetje zijn standaard uitspraak geworden. Wel laat hij weten dat hij heel veel aangesproken wordt, op een goede manier: “Ik kan niet alles terug antwoorden want dan heb ik een secretaresse nodig”, grapt hij.

Kijkers prijzen Olof

Ook alle fans van het programma vinden ‘t een gouden kerel en kunnen het dan ook niet laten om de beste man complimenten te geven via social media. Het zal je maar overkomen, zo op 75-jarige leeftijd.

Reünie

Omdat wij alles al gekeken hebben en dus ook willen weten hoe alles afloopt, zijn we zó benieuwd naar de laatste aflevering. Het was dan ook even jammer toen we erachter kwamen dat die niet gister online kwam, maar pas aan het einde van deze week. Hoe zit ‘t met de alleenstaande Martijn? En met Bram, die toch wel wat vlinders voelde voor één van zijn dames? We need to know. Lees hier meer over de reünie.

B&B Vol Liefde kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Marians huisvriend Eduardo