Emma Toussain
Emma Toussain Reality 22 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers Love Island zijn het niet eens met de casting: ‘Waarom zijn deze mensen zo jong?’

Het nieuwe seizoen van Love Island is pas 1 dag bezig maar kijkers hebben nu al kritiek. En niet zo zeer op één specifieke islander zoals normaal, maar op ‘t feit dat iedereen zo jong is. Want.. kunnen ze echt niet ouder casten? En ben je écht op zoek naar de liefde van je leven als je 19 jaar oud bent?

Kijkers Love Island zijn het niet eens met de casting: ‘Waarom zijn deze mensen zo jong?’

Op maandag 21 augustus startte het romantische avontuur voor de 11 singles in een nieuw seizoen van ‘Love Island’ bij Videoland. In een prachtige villa onder de Spaanse zon gaan ze vier weken lang op zoek naar een nieuwe liefde, onder de begeleiding van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

De Islanders hebben inmiddels kennis gemaakt en ook zijn er al koppels gevormd. Maar daar hebben de kijkers nog niks over te zeggen, het is vooral de opvallend lage gemiddelde leeftijd. Natuurlijk zijn realitydeelnemers altijd zo begin twintig, nu lijkt het extra op te vallen. 19 jaar oud zijn en dan al de ware liefde zoeken? Yeahhhhh – right.

En die laatste heeft natuurlijk wel een punt, want hoe leuk is het als mensen écht daar zijn om de liefde te vinden? Waar de social media presence eerst nog niet zo veel uitmaakte, is dat nu wel anders. En dat zegt natuurlijk ook wel wat over het motief waarom mensen meedoen.

Love Island-lovers

Oké, ze hebben elkaar dan niet ontmoet in de Spaanse villa, het zijn allebei Islanders maar dan uit een ander seizoen – toch vonden ze de liefde bij elkaar. Dan hebben we het nu natuurlijk over Esmee en Cas. Die twee genieten van elkaar en vonden ‘t een goed idee om nog een last minute vakantie te boeken. Bekijk de vakantiebeelden hier.

Heb jij een golden retriever boyfriend? Pas op voor deze ‘red’ flags