Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 22 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit Scandinavische merk komt met nieuwe home-collectie en wij willen alles hebben

Het Scandinavische lifestylemerk ARKET komt met een nieuwe home-collectie en die is wel héél erg leuk. Hoog tijd om al je huis een upgrade te geven?Met speciale aandacht voor  speciale materialen – zoals verwarmende wol, helder glas, glanzend messing of kneedbaar aardewerk – en hun plaats en functie in huis is ‘t een collecie to die for.

Happy shopping!

Kleine Scandinavische upgrade

De herfst komt er (ja, helaas) toch weer  aan en dat is precies waar deze collectie op geïnspireerd is. Plaids en dekens in linnen, katoen, wol en mohair geven warmte als het weer verandert; kandelaars helpen de stemming te bepalen tijdens donkere uren; theekopjes en koffiemokken nodigen je uit om van de stille momenten te genieten. En decoratief maar praktisch servies maakt van het dekken van de tafel een fijne ervaring.

En omdat het merk ook graag duurzaam te werk gaat, zijn items uit eerdere collecties ook onderdeel van het assortiment. Dit zijn onder andere geglazuurde terracotta plantenpotten, Klippan wollen dekens, glazen vazen, papieren decoraties en extra producten van merken, zoals Bordallo Pinheiro’s Cabbage lijn en de Bath & Body serie van het merk zelf.

ARKET
ARKET
ARKET

Hoe leuk is dit allemaal? Te shoppen in de winkel of online.

Je huis heeft aandacht gekregen, nu je make-uptafel nog

Eén nadeel aan het hebben van een (lichtelijke) make-upverslaving is dat het niet goedkoop is. Vooral als je fan bent van een beetje high-end beautyproducten schrik je al snel van de prijs. Gelukkig zijn er vaak acties en Douglas stunt nu met kortingen, waardoor jij je favo pricy producten kunt inslaan.

Graag gedaan!

Douglas stunt nu met korting

Jawelllll: -20% op ALLE make-up en tools & -15% op bijna alle skincareproducten. Dat is nog eens lekker! Natuurlijk met uitzondering van een aantal dingen, maar de keuze is nog steeds enorm. En om het jou wat makkelijker te maken zetten we onze favo producten op een rij.

 

Ren naar Douglas: de Drunk Elephant D-Bronzi Drops zijn weer terug