Emma Toussain
Emma Toussain Reality 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

De Roelvinkjes zijn terug! Bekijk de grappige maar toch serieuze trailer hier

De Roelvinkjes zijn terug! Opnieuw volgen we Dave, Donny én Dries tijdens hun overvolle dagelijkse leven. De Roelvinkjes hebben een uitdagende tijd achter de rug. Zo heeft Dave heeft zijn verslaving overwonnen en recent het mooiste cadeau gekregen: het vaderschap.

De Roelvinkjes zijn terug! Bekijk de grappige trailer hier

Na het herstel van zijn ongeluk én na zijn strijd tegen kanker, heeft Donny gemerkt hoe kostbaar het leven is en dat niks voor lief mag worden genomen. En uiteraard vader Dries, die zich inmiddels dankzij TikTok de bekendste Nederlander ooit (haha) mag noemen, maar ook steeds een dagje ouder wordt. Hoe gaat het met de mannen en hoe staan zij nu in het leven? Heel anders dan vroeger, aangezien de mannen nu allemaal anders in het leven staan dan een aantal jaar geleden. Maar iedereen groeit en wordt volwassen; dus dat is mooi om te zien.

Trotse vader

Eerder liet Dries al weten dat hij trots is op zijn zoons. ”Dave is vooral met zijn zoon bezig en die is momenteel ook een beetje een soort van vastgoedmagnaat aan het worden, dus dat gaat lekker. En ik ben zeer tevreden over Donny zijn nieuwe challenge, die is allerlei mensen fitter aan het maken. Dus ik ben tevreden over mijn zoons.”

Eerder maakte de familie een video bekend dat ze nu dan eindelijk officieel terug zijn op tv. Ook in dit seizoen zullen we dus weer zien hoe De Roelvinkjes, net als andere gezinnen, tegen diverse uitdagingen aanlopen. Wel staat vader Dries dit keer minder in de spotlights. “We gaan vooral Dave en Donny spectaculaire dingen zien doen. Mij ga je vooral een heerlijk glaasje wijn zien drinken”, laat de hij weten.

Wij hebben er na ‘t zien van de trailer in elk geval weer zin in.

De Videoland Original ‘De Roelvinkjes’ is vanaf 28 augustus wekelijks te streamen bij Videoland.

Huilen van het lachen: dit zijn de grappigste tweets over B&B Vol Liefde