Demi Rutten
Demi Rutten Beauty en Style 23 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Bye bye undereye: met deze hack van Tiktok zijn je wallen verleden tijd

Heb jij ook zoveel last van wallen, ondanks dat je netjes 8 uur per nacht slaapt? Dan is daar Tiktok als je redding. Er is namelijk een nieuwe hack van Tiktok die jou van je donkere kringen af gaat helpen. Wij vertellen je er alles over.

Binnen no-time zie jij er weer fris en uitgeslapen uit.

Hack van TikTok tegen wallen

Deze hack hebben we te danken aan Maddy Prettyman op Tiktok. Zij heeft namelijk advies gekregen over haar donkere kringen van Dermatoloog Dennis Gross, en dat advies deelt ze met ons in een Tiktok.

Soorten wallen

Er bestaan dus blijkbaar verschillende soorten wallen, vertelt Maddy ons. Je kunt last hebben van een dunnen huid waardoor je je aders goed ziet, of een huid die verkleurd is. Maar van welke van deze twee heb jij last? Dat kun je heel simpel testen.

Trek zachtjes aan de huid onder je ogen. Als je de huid loslaat en de paarse/blauwe kleur gaat weg dan heb je een dunne huid. Gaat de kleur niet weg dan heb je dus een verkleurde huid/pigment problemen.

@the_skinthusiast#duet with @madiprettyman #darkcircles are one of the hardest complaints to treat! #skintips♬ original sound – Madi Prettyman

Oplossing

Als je hebt vastgesteld welke soort wallen jij hebt met de Tiktok hack, kun je daar je oogcrème op aanpassen. Voor de dunne huid is een energizing creme met vitamine C de oplossing, die voor meer collageen zorgt en de huid lichter maakt. Voor de verkleurde huid kun je het beste een oogcréme met retinol gebruiken. Deze verlicht de verkleuring en maakt je donkere kringen dus lichter.

Probeer bijvoorbeeld deze oogcréme met vitamine C, of deze met retinol.

Meer Tiktok hacks