Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 18 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je weten: met deze concealer hack van TikTok zorg je voor een instant facelift

It’s safe to say dat TikTok ons leven een stuk leuker en makkelijk maakt. Is het niet vanwege de hilarische filmpjes in tijden dat we ons enorm vervelen, dan is het wel dankzij geniale (beauty)hacks die de populaire app ons weet te vertellen. Zo ook nu. We kwamen namelijk een tutorial tegen waarin je een facelift kan creëren met een concealer.

Ja, echt. Hier wil je toch meer van weten?

Een facelift creëren? Gebruik deze concealer hack!

Eerlijk is eerlijk, we kunnen niet zonder concealer. Als we stranden op een onbewoond eiland en we mogen één beautyproduct meenemen, is het een concealer. Ideaal om de donkere kringen onder je ogen weg te werken (ziet er net wat leuker uit op Zoom), of wat dacht je van dat irritante puistje die out of nowhere midden op je voorhoofd zit? Met maar weinig moeite, groots effect.

En voor wie dacht dat we niet nóg meer van een concealer konden houden, heeft het mis. TikTok heeft ons namelijk kennis laten maken met een heuse concealer hack, waarbij je het effect van een facelift kan creëren. En we weten niet van jou, maar dit moet je geprobeerd hebben.

De tutorial

Megha Singh was de TikTokker die deze geniale hack viral liet gaan. In de video laat ze zien hoe je een ‘facelift’ kan creëren met concealer.  En eigenlijk werkt deze concealer hack heel simpel. Je moet de concealer over bepaalde punten van je gezicht ‘omhoog vegen’ (onder andere onder je oog en naast je mond) om een liftend effect te creëren. Op het laatst zie je het verschil goed, wanneer Megha de linker- en rechterkant van haar gezicht laat zien. De ene mét facelift-effect, de ander zonder.

@meghaess

Facelift anyone? #facelift #concealerhack #makeuphack #makeuptricks #makeuproutine #itsaremix #gotthisforyou #makeuptutorial #skincareroutine #foryou

♬ BDASH Breathe – BDash

Viral

De video heeft inmiddels meer dan honderdduizend likes en veel mensen hebben de concealer hack al uitgeprobeerd. En waarom zou je het niet doen. Zo zie je maar weer dat een operatie echt niet nodig is om je gezicht te transformeren. Mocht je het vóór dit artikel even hebben gemist, dan weet je het nu wel: een concealer is een must. Maar er zijn natuurlijk oneindig veel concealers online te vinden – welke kies je dan? Wij helpen je! We hebben de beste concealers op een rijtje gezet.