Demi Rutten
Demi Rutten Life 17 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Finally: de trailer van Disney’s Cruella is er en die wil je zien

We krijgen geen genoeg van alle Disney remakes. Waar we vroeger konden genieten van alle animatiefilms, worden we nu overladen met real life versies. Zo kunnen we binnenkort gaan genieten van onze favoriete villain Cruella De Vil. De trailer voor Cruella verscheen vandaag. Wedden dat jij hem gegarandeerd wil zien?

Houd je dalmatiërs vast binnen!

Trailer Cruella

Na de remakes van The Lion King, Aladin, Dumbo en Jungle Book is nu ook de 101 Dalmatiërs-reeks aan de beurt. Cruella richt zich echter niet op de lieve hondjes, maar op onze favoriete villain, Cruella De Vil. Emma Stone speelt de rol van Cruella, en voor wat wij gezien hebben doet ze dat supergoed.

De film is een soort prequel van 101 Dalmatiërs en vertelt het levensverhaal van Cruella, die zegt altijd al slecht te zijn geweest, en probeert het te maken in de wereld van fashiondesigners. Onmiskenbaar zijn natuurlijk het zwart/witte kapsel en de herkenbare rode outfits.

De film geeft Cruella een beetje Harley Quinn-vibes, met verwilderd haar en uitgelopen lipstick. Het verhaal speelt zich af in het Londen van de jaren 70 en heeft een duistere look. Dit geeft ons het idee dat de film toch meer is gericht op volwassen Disneyfans.

Cruella draait vanaf 28 mei in de bioscoop (als ze dan open zijn natuurlijk). Wij kunnen nu al niet wachten! Tot die tijd kun je alvast in de sfeer komen met 101 Dalmatiërs op Disney+.

Meer om te kijken