Demi Rutten
Demi Rutten Life 18 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Omg: er komt een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave en je kunt je nu opgeven!

Vanaf vandaag kunnen we de laatste aflevering zien van dit seizoen Temptation Island: Love or Leave. Het was een seizoen vol drama, en wij gaan ons vaste donderdag-ritueel zeker missen. Maar niet getreurd, er komt een nieuw seizoen aan en je kunt je nu opgeven!

Durven jij en je lover het aan?

Nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave

Na heel veel normale seizoenen was dit het eerste Nederlandse seizoen van de Love or Leave versie. Dit is hoe ze Temptation Island in Amerika doen. Gelukkig kunnen we van een nieuw Amerikaans seizoen genieten vanaf 4 maart op Videoland. Maar er is goed nieuws, er komt een tweede seizoen van de Nederlandse Love or Leave versie en daar kun je je nu voor opgeven.

Echte liefde

In tegenstelling tot hoe wij Temptation gewend waren (verleid worden zonder oprechte intenties en vooral veel vreemdgaan), is het bij de versie Temptation Island: Love or Leave de bedoeling dat zowel de kandidaten als de verleiders opzoek gaan naar echte liefde.

Tijdens Temptation Island wordt je twee weken van je partner gescheiden om uit te zoeken of jullie echt voor elkaar gemaakt zijn, of er toch iemand beters voor je rondloopt. Dit doen jullie natuurlijk wel op een mooi zonnig eiland in een grote villa met veel drank, feest en leuke mensen.

Durf je het aan?

Denk je dat jij en je partner dit aankunnen? Je kunt je hier opgeven voor het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. En wie weet kom je er wel verloofd uit net als Gulcin en Sorelis of vind je er een nieuwe liefde zoals Jaydi. Eén ding is zeker, wij leven dan iedere week met je mee. 😉

Lees ook: Onherkenbaar: zo ziet Laura uit Temptation Island er nu uit