Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Onherkenbaar: zo ziet Laura uit Temptation Island er nu uit

Ken je Laura uit Temptation Island nog? Ze staat vooral bekend om het vele gapen in het seizoen Temptation Island 2019, waar ze aan meedeed met lover Roger Bonsu. Heel veel pit zat er niet in die meid, maar dat lijkt nu verleden tijd. Op Instagram kwamen we haar namelijk tegen met een heel nieuw uiterlijk. Eerlijk is eerlijk, we herkenden haar bijna niet.

Haar blonde manen heeft ze verruild voor een pittige, donkere coupe.

Nieuwe look voor Laura uit Temptation Island

We nemen je even mee naar 2019. Het seizoen waarin Milou en Heikki, Demi en Sydney, Rodanya en Morgan en Laura en Roger deelnamen aan de ultieme relatietest. Alle relaties leken te zijn gesneuveld, al zijn Laura en Roger na een pauze weer terug bij elkaar. En hoe. Laura herken je niet meer terug.

Op Instagram deelt de oud-deelneemster steeds vaker sexy kiekjes en daar viel ons meteen iets op: ze ziet er héél anders uit. Haar blonde haren heeft ze ingeruild voor een stoere, donkere bob. Geen wonder dat Roger haar weer zag zitten.

Laura uit Temptation Island
Instagram @laura_moenaert

Moeilijke periode

Dat Laura al snel afscheid had genomen van haar look zoals ze meedeed aan Temptation Island, werd na het programma al snel duidelijk. Het had alles te maken met de moeilijke periode waar zij toen doorheen ging. Niet gek ook, Laura Moenaert kreeg namelijk enorm veel kritiek na haar deelname. Vele mensen vonden haar te saai, mede doordat de productie ervoor koos om Laura errrrrg vaak gapend in beeld te laten zien.

Hoewel de relatie met Roger strandde, vond ze zichzelf wel weer terug. Op Instagram plaatste ze destijds al foto’s met haar nieuwe look, maar ze lijkt nu nog meer zichzelf te hebben gevonden. Begin dit jaar maakten de twee bekend dat ze – nadat ze in 2020 hun relatie stil hadden gehouden – weer bij elkaar zijn. En het geluk straalt er vanaf.

Laura uit Temptation Island
Instagram @laura_moenaert