Demi Rutten
Demi Rutten Life 17 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Throwback: hoe is het nu met de cast van Mean Girls?

Niet schrikken, maar de film Mean Girls kwam 17 jaar geleden uit. We know, we worden oud. Maar dat betekent dus ook dat de cast van de film nu 17 jaar ouder is en een leven is gaan leiden na Mean Girl (shocking!). Wij praten je bij over hoe het nu is met de cast van deze iconische film.

Thats so fetch!

Hoe is het nu met de cast van Mean Girls?

Wat zouden Cady, Regina, Karen en Gretchen nu doen met hun leven? Is hun Mean Girls-fame gebleven of zijn ze een andere weg ingeslagen?

Lindsay Lohan

We kennen Lindsay Lohan natuurlijk als Cady Heron in Mean Girls, maar ze begon op vroege leeftijd al met acteren in onder andere de film The Parent Trap. Lindsay is dus opgegroeid in de film wereld en dat heeft uiteindelijk niet zo goed voor haar uitgepakt. Ze heeft een zware jeugd achter de rug met Hollywood drama, haar vader, alcohol- en drugsgebruik en een eetstoornis. Ze heeft meerdere keren in rehab gezeten.

Ondertussen lijkt het beter te gaan met Lindsay. Ze heeft een eigen beachclub opgericht in Griekenland en heeft een Arabische studie gedaan. Ze lijkt toe te zijn aan rust, dus of we haar ooit nog in een film gaan zien is onbekend.

Rachel McAdams

Ahh, onze geliefde queen of highschool, Regina George. Ze werd natuurlijk gespeeld door actrice Rachel McAdams, die ook geen onbekende is op filmgebied. De Canadese actrice begon op dertienjarige leeftijd met acteren, en speelde op 26-jarige leeftijd de rol van Regina in Mean Girls. Het CV van Rachel is enorm lang, ze heeft in wel 32 films gespeeld waaronder Game Night, Sherlock Holmes en natuurlijk The Notebook.

Rachel was in 2016 zelfs genomineerd voor een Oscar voor haar rol in de film Spotlight. Ze is sinds 2016 samen met haar vriend Jamie Linden en in 2018 kreeg het stel een zoon.

Amanda Seyfried

Karen Smith staat in Mean girls bekend om haar domme opmerkingen, maar actrice Amanda Seyfried is in het echte leven totaal anders. Ze speelde na Mean Girls verschillende kleine rolletjes in series zoals Veronica Mars, maar ze werd natuurlijk pas echt bekend door haar rol in Mamma Mia. We hebben haar nog meer kunnen zien in de films Jennifer’s body, Chloe en Letters to Juliet.

Later speelde ze ook nog in Red Riding Hood en ontving ze in 2020 een Golden Globe nominatie voor haar rol als Marion Davis in de film David Fincher’s Mank. Amanda is getrouwd met Thomas Sadoski en samen hebben ze twee kinderen.

Lacey Chabert

We kennen haar vooral als Gretchen Wieners natuurlijk, maar Mean Girls was voor Lacey Chabert niet het begin van haar carrière. Zo speelde ze al in de Broadway musical Les Miserables en sprak stemmen in voor onder andere de tekenfilmserie Rugrats.

Ook na Mean Girls had Lacey verschillende rolletjes in films en series, maar waar ze nu vooral bekend om is zijn de Hallmark kerstfilms. Je weet wel, die cheesy kerstfilms die je op Videoland kunt kijken. Lacey heeft in 18 Hallmark films gespeeld. Sinds 2013 is ze getrouwd met David Nehdar en samen kregen ze in 2016 een dochter.

Mean Girls kun je zien op Netflix.

Meer om te kijken