Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 17 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Wow: deze viral video laat zien waarom je heat protection spray moet gebruiken

Tuurlijk weten we allemaal wel dat hitteproducten zoals een fohn of stijl- en krultang niet al te best zijn voor ons haar, maar het links laten liggen is een ander verhaal. We get it. Heat protection spray is daarom je beste vriend. Maar we kennen je langer dan vandaag, ook die gebruik je vaker niet dan wel.

En da’s nou net het probleem. Déze viral video laat zien waarom je echt heat protection spray moet gebruiken.

Heat protection spray gebruiken

Hoewel je stijl- of krultang je je droomkapsel geeft, en hoewel je föhn ervoor zorgt dat je haar een stuk minder pluizig lijkt dan wanneer je het aan de lucht droogt, brengt het ook veel schade aan je haar.

Te vaak hitteproducten gebruiken kan zorgen voor haarbeschadigingen. Van gespleten punten tot die irritante babyhaartjes. Om dat te voorkomen moet je heat protection spray gebruiken. Nog niet overtuigd? Check dan deze video, die precies laat zien waarom het zou moeten.

De werking

Heat protection spray werkt als volgt: het creëert een soort schild tussen je haar en de hete tool. Je raadt het al, dát zorgt er weer voor dat het geen beschadigingen aan kan brengen. Dat zo’n spray aanschaffen een must is, is een ding dat zeker is.

Dan nog iets: weet je al wel hoe belangrijk het is dat je je stijl- en krultang regelmatig schoonmaakt? We vertellen je er alles over.